|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε και η καβαλα που αργησε αλλα ηρθε....καλως τον στο κλιμακιο ανατολικης μακεδονιας και θρακης...παιδια κατα πως φαινεται σε λιγο θα κανουμε και κλιμακια κατα γειτονια!!
(κι εγω ακομη φυτευω...!!!)
|
||||
|
||||
![]()
κ εγω περασα παρα πολυ ωραια, περιμενω φωτο ε.
![]() και ευχαριστω τον Πανο για την ανουμπια! δεν φυτεψα ακομη, αυριο, ειμαι στην δουλεια τωρα... αντε την αλλη φορα να ερθουν ολοι...
|
||||
|
||||
![]()
Sorry παιδια που δεν μπορεσα να ερθω αλλα γυρισα σημερα πρωι απο Λονδινο και ηρθα και ψιλοαρρωστος!
Next time θα ειμαι εκει! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας παιδιά που συνονιστήκατε και οργανώσατε συνάντηση! Εύχομαι να συνεχίσετε και φυσικά περιμένουμε φωτογραφικό ρεπορτάζ!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηταν να μην παρουμε φορα τωρα που πηραμε ποιος μας πιανει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να έρθουμε όλοι
![]() Παιδιά πέρασα ειλικρινά ωραία και χάρηκα που τα είπαμε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο Κομοτηνη:
Εγω Neoklis aaaooll gtsia tolis74 perazzi Απο Αλεξ/πολη: panos-alex-poli madfdg+3 ατομα andreas72+1 ατομο Απο Δραμα: lucy Απο Ξανθη: Harilaos Απο Καβαλα: tsdimitrios ΣΥΝΟΛΟ:16 ΑΤΟΜΑ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |