|
|
|||
|
|||
![]()
Bασικα εννοω εαν ξεκολανε αν δημειουργουν προβληματα στα ψαρια εαν φαινονται ψευτικα τελικα αξιζουν τα λεφτα τους η καλυτερα μια μαυρη αφισα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τις κολησεις με σιλικονη δεν ξεκολανε..... Πρόβλημα στα ψάρια φυσικα και δεν δημιουργουν! Το αν θα βαλεις μια μαυρη αφίσα ή αυτά είναι θεμα προσωπικου γουστου.....και φυσικα τσεπης! Δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες που μου εδωσες γιατι εχω λιγο μπερδευτη.Ειμαι καινουργιος στο αθλημα και καταλαβαινεις΄΄
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και αν το κολλήσεις με σιλικόνη πρόσεξε να είναι μη τοξική, για ενυδρειακή χρήση
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια εισασταν σαφεις . Σας καληνυχτω γιατι αυριο δουλευουμε!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολους σας.
Εχω καιρο να μπω λογο δουλειας. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα..... ![]() Εδω και μια εβδομαδα εκανα ενα πειραμα, εβαλα Δισκους μαζι με Υμιαγρια Ψαρια. Ολοι μου ειπαν οτι αποκλειεται να ζησουν, αλλα μεχρι τωρα ολα ειναι οκ. Για να δουμε, τι θα δούμε..... ![]() Ευχαριστω παρα πολυ ολους τους φιλους για την μεχρι τωρα βοηθεια τους.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενοεις ημιαγρια ψαρια? (ποια ψαρια ειναι αυτα?) Τι παραμετρους εχεις στο ενυδρειο σου, και ποσα λιτρα ειναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι συνθήκες έχεις στο ενυδρείο ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ (για γκάπι) | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 12-02-10 20:29 |
βοηθεια για λιμνη | asteris_veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 58 | 31-08-08 17:44 |
Βοηθεια για guppy | ganisgr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 24-06-07 11:12 |
Βοηθεια για αναγνωριση | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-04-05 19:02 |
Βοηθεια για χαλικι | ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-09-04 21:36 |