Βοηθεια για τρισδιαστατη αφισα
Εχει κανεις εμπειρια απο τρισδιαστατη αφισα που κολλαει μεσα στο ενυδ. με συλικονι;:smt120 :smt120
|
Εννοεις τα 3-d background.....σωστα ? τι ειδους εμπειρια δηλαδή ?
|
Παράθεση:
|
Αν τις κολησεις με σιλικονη δεν ξεκολανε..... Πρόβλημα στα ψάρια φυσικα και δεν δημιουργουν! Το αν θα βαλεις μια μαυρη αφίσα ή αυτά είναι θεμα προσωπικου γουστου.....και φυσικα τσεπης! Δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο..;)
|
Σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες που μου εδωσες γιατι εχω λιγο μπερδευτη.Ειμαι καινουργιος στο αθλημα και καταλαβαινεις΄΄:smt120
|
Παράθεση:
|
και αν το κολλήσεις με σιλικόνη πρόσεξε να είναι μη τοξική, για ενυδρειακή χρήση ;)
|
Ευχαριστω παιδια εισασταν σαφεις . Σας καληνυχτω γιατι αυριο δουλευουμε!!!:):):)
|
Καλημερα σε ολους σας.
Εχω καιρο να μπω λογο δουλειας. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.....:smt041 Εδω και μια εβδομαδα εκανα ενα πειραμα, εβαλα Δισκους μαζι με Υμιαγρια Ψαρια. Ολοι μου ειπαν οτι αποκλειεται να ζησουν, αλλα μεχρι τωρα ολα ειναι οκ. Για να δουμε, τι θα δούμε.....:confused:.. Ευχαριστω παρα πολυ ολους τους φιλους για την μεχρι τωρα βοηθεια τους..:):) |
Τι ενοεις ημιαγρια ψαρια? (ποια ψαρια ειναι αυτα?) Τι παραμετρους εχεις στο ενυδρειο σου, και ποσα λιτρα ειναι?
|
Παράθεση:
αυτο το δευτερο συνθετικο (.....-αγρια) με τρομαζει..... |
Παράθεση:
Τι συνθήκες έχεις στο ενυδρείο ? |
Το ενυδρειο μου ειναι 410 λιτρα και απο ψαρια εχω 64 κομματια δισκους αγγελοψαρα μελανοταινιες κλοουν σκατοψαρα σιλβερσαρκ τιγρακια γκουραμια 2γαριδες και αλλα.....
|
Παράθεση:
|
Πω πω....Ειλικρινα με τρομαξες.......
Εχει να πεσει πολυ συζητηση... |
Ε το παράκανες και εσύ ρε παιδί μου.
Πάρα πολλά τα ψάρια και ασύμβατα, γιατί δεν ρώταγες από εδώ πριν τα πάρεις ? |
Παράθεση:
Τα σιλβερσαρκ είναι απο Ασία... Οι μελανοταινίες επιισης... Τα κλοουν επίσης... Τα τιγράκια επίσης... Τα γκουράμι επίσης... Οι γαρίδες επίσης... Τα δισκάκια απο Νοτια Αμερική:smt065 Τα σκαλάρια απο Νοτια Αμερική Τα σκατόψαρα...αν εννοείς μεταφορικά σκατόψαρα θα είναι καποια ψάρια που δεν σου αρέσουν,ή θα είναι τα γνωστά scat που θέλουν υφάλμυρο νερό,ή τέλος ψαρεμένα απο κανένα βοθρο...:D Χρειάζεσαι λίγη βοήθεια... Διάβασε συγκεκριμένα για τν σύνθεση... εδώ!!! |
παρε λοιπον ενα ενα τα ειδη που εχεις..και αυτα που ανεφερες και τα "αλλα"...αναγνωρισε τα και διαβασε για το καθενα τι απαιτησεις εχει σε παραμετρους νερου, διατροφη, τελικο μεγεθος και συμπεριφορα...
οταν τα βρεις αυτα ομαδοποιησε τα ειδη που ταιριαζουν οσον αφορα το νερο τους,που εχουν αναγκη παρομοια διατροφη και που δεν ενοχλουν το ενα το αλλο....και απο αυτα κρατα την ομαδα που τις απαιτησεις τους στα παραπανω μπορεις να καλυψεις ...και χωρις να εχεις υπερπληθυσμο.... δεν ειναι δυσκολο αν διαβασεις λιγο για τα ειδη που φιλοξενεις...;) ολα τα υπολοιπα...αποχαιρετησε τα και δωστα... Παράθεση:
|
Φίλε Shivoleth εγώ ήθελα να σε ρωτήσω για το ενυδρείο στην υπογραφή σου. Είναι το background που έλεγες; Αν ναι, τελικά είναι τρισδιάστατο, πόσο το πήρες και από που;
|
Πέραν αυτών, ο όρος "ημιάγρια", όπως και ο όρος "άγρια" που χρησιμοποιούν τα πετ-σοπ, είναι μάλλον ατυχής.. Άγρια θα πρέπει να λέμε κανονικά τα μή-εκτροφής, αυτά που είναι πιασμένα από το φυσικό τους περιβάλλον.. Αυτό που εννοούν οι πετ-σοπάδες είναι επιθετικά, σε αντιδιαστολή με κάποια άλλα που τα ονομάζουν "κοινωνικά".. Αλλά και αυτό είναι λάθος, καθώς "κοινωνικά" δε σημαίνει κατ'ανάγκην και συμβατά μεταξύ τους! ;)
|
Παράθεση:
:smt044:smt044:smt044 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κοιτα την Υπογραφη Χιχι.:):) |
Παράθεση:
Στιβαξε κι αλλες πετρες για να φτιαξουν φωλιες οι αφρικανες. |
Πιστεύω στο Rio negro δεν έχει τόσους δίσκους μαζεμένα σαν κοπάδι :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board