|
|
||||
|
||||
![]()
τι θα ενοχλει τις γαριδες αν εχει μια μικρη ομαδουλα απο μικρα ψαρακια ακομα δηλαδη??
για το μονομαχο μια χαρα ειναι δεν λεω αυτο λεω οτι σε 30 λιτρα ειναι υπερβολη να λεμε μονο γαριδες η μονο ενα μονομαχο υπαρχουν και καποια αλλα ψαρακια που θα μπορουν να ζησουν μια χαρα εκει αμα τους δινεις την απαραιτητη φροντιδα καπου υπαρχει και ενα ποστ με διαφορα!
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν λέτε για dwarf puffers;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αν θελει να κανει ενα περιεργο species και παλι υπαρχουν πολλα...
|
||||
|
||||
![]()
Καποιο εναυσμα ωστε να ψαξω/δω/μαθω?
|
|
||||
|
||||
![]()
googlare λιγο κιολας ντε αναλογα τι θες να κανεις δε μου ρχεται κατι για να σε βοηθισω τωρα βασικα...
ψαχτο για dwarf puffer καταρχην αμα σε ενδιαφερει...
|
|||
|
|||
![]()
Εγκυκλοπαιδικά τι άλλο παίζει για τέτοια λίτρα σε περίεργο species;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη ,με γεια το ενυδρειακι! εγω θα ελεγα να βαλεις φυτα και σαλιγκαρακια και να το χρησιμοποιεις για καραντινα η αναρρωτηριο ,αν δεν εχεις. Θα ηταν πολυ χρησιμο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθένεια τι? σε Oranda | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 27-04-09 12:33 |
Σε τι χρησιμευει? | friqules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-07 23:59 |
Ενυδρείο 30lt - Κόντρες; | alexispi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-07-07 23:15 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Σε τι θερμοκρασια? | maikl | Χρυσόψαρα | 2 | 12-04-07 15:22 |