|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αν θελει να κανει ενα περιεργο species και παλι υπαρχουν πολλα...
|
||||
|
||||
![]()
Καποιο εναυσμα ωστε να ψαξω/δω/μαθω?
|
|
||||
|
||||
![]()
googlare λιγο κιολας ντε αναλογα τι θες να κανεις δε μου ρχεται κατι για να σε βοηθισω τωρα βασικα...
ψαχτο για dwarf puffer καταρχην αμα σε ενδιαφερει...
|
|||
|
|||
![]()
Εγκυκλοπαιδικά τι άλλο παίζει για τέτοια λίτρα σε περίεργο species;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη ,με γεια το ενυδρειακι! εγω θα ελεγα να βαλεις φυτα και σαλιγκαρακια και να το χρησιμοποιεις για καραντινα η αναρρωτηριο ,αν δεν εχεις. Θα ηταν πολυ χρησιμο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δέν ξέρω αλλά νομίζω πως μπορείς να βάλεις neolampologus multifasciatus.Ας το πούν οι ποιό ειδικοί αλλά νομίζω πως πέρνει.
Αν όχι βάλε τον μονομάχο σου για να έχει μεγαλύτερο σπίτι και στο 18λιτρο βάλε μόνο φυτά και φτιάξε μια υδρόβια ζούγκλα. Δεν ξέρω όμως άν τα λέω σωστά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομιζω οτι ενας μονομαχος θα ηταν το ιδανικο σε αυτα τα λιτρα με πολλα φυτα...οτιδηποτε αλλο θα στριμωχτει..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθένεια τι? σε Oranda | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 27-04-09 12:33 |
Σε τι χρησιμευει? | friqules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-07 23:59 |
Ενυδρείο 30lt - Κόντρες; | alexispi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-07-07 23:15 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Σε τι θερμοκρασια? | maikl | Χρυσόψαρα | 2 | 12-04-07 15:22 |