|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω τους εστειλα μειλ και πηρα αυτη την απαντηση για το αν μπορουν να μπουν μεσα σε ενυδρειο...
ΚΥΡΙΕ xxxxxxxxxxxxxxx ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΕΤΡΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΑΣΙΝΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΘΟΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΕΠΟ
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι όντως έτσι νομίζω ότι βρέθηκαν οι επόμενοι σούπερ walls... Και με λίγη άλγη πάνω τους θα γίνουν τέλειοι....!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι να παρω 3ο ενυδρειο 56 λτ...μαλλον θα το δοκιμασω....ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ πειρασμος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο πηγάδι κατούρισα?
Δεν μου έχουν απαντήσει ακομα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ρωτησατε διαστασεις μαξιμουμ ομως...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ρωτήσει. Περιμένω ακόμα απάντηση!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φανταζομαι πως θα ειναι κομματια που ενωνονται...οποτε το μαξιμουμ δε νομιζω οτι ειναι προβλημα...μαλλον το μινιμουμ αν ειναι δυσκολο να κοπει....
αφου εχουμε πλεον και τηλεφωνικο νουμερο (μπραβο lucy) θα πεσει συνεννοηση... ιαν καλυτερα να ξαναστειλεις μηπως δε παρελαβαν το μειλ σου...γιατι εμενα μου απαντησαν μεσα σε 24 ωρες..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
Αναγνώριση φύλου σε blue gourami (200 kb σε φωτό) | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-02-05 15:31 |
Έλεγχος καταλληλότητας πέτρας | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 13-12-04 12:08 |