|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορειτε να πειτε μερικα ειδη που ταιριαζουν με τα γκαπυ και τον φλειφτη?
να υποθεσω οτι το puffer αποριπτετε... πρεπει να βαλω καπου ψηλα το ενυδρειο γιατι η αδερφη μου θα τα ταραξει τα ψαρακια αν δεν δει την ΦΟΥΣΚΑ της.... ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ...ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις μαζί με τα guppy ξιφοφόρους, corydoras, molly (προτιμώ τα black molly), platys κ.α και πάντα σε σωστές αναλογίες... Το puffer είναι θαλασσινού νερού γι' αυτό απορρίπτεται.
Παρακαλώ τους πιο έμπειρους να με διορθώσουν, δεν θέλω να δίνω λανθασμένες πληροφορίες.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια γλιτωστε με απο την αδερφη μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Βασω!Γνωμη μου ειναι να μην αρχισεις τωρα ενυδρειο....Δωσε πανελληνιες και μετα...Ξεκινα με κατι ευκολο....Ειτε ενα μονομαχο ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ειτε με ενα ενυδριακι 80-100 λιτρα με γκαπυ,πλατυ...τπτ τετοιο ευκολο.
@Tolis:Οσο αναφορα τις αγχολυτικες ιδιοτητες του ενυδρειου ειναι μεχρι να παρεις το κολαϊ..Οσο παλευεις ειναι ιδιαιτερα στρεσογονο χομπυ.Αλλα και παλι θες να φυγεις διακοπες σε δεσμευει.Μετακομισεις,προβλημα....
|
||||
|
||||
![]()
Όλα αυτά ισχύουν όταν βιάζεσαι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα? | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-12-07 14:33 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!HELP!!! | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 19-11-07 11:18 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |