|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπραβο ρε μαστορα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ξαναείπαμε...ωραίο το ενυδρείο σου...καταπληκτικά τα φυτά σου κτλ κτλ κτλ. Για το μωρό που έρχεται έχεις ετοιμάσει τίποτα ή θα το βάλεις σε ενυδρείο γεννήστρα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ο φωτισμός της κούνιας πρέπει να είναι dimmable και να έχει οπωσδήποτε diy παροχή γάλακτος με controler!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία και ασυνήθιστη είναι η ιδέα σου να δώσεις βάθος στα 2 άκρα που είναι αρκετα προσεγμένα, όμως η παρατεταγμένη ρίτσια και οι καμπόμπες στο κέντρο το χαλάνε. Αυτός ο πυργος υπερχύλισης από αμμοβολή είναι δύσκολο να καλυφθεί από κάτι που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο σεταπ.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να ειχε μπει στον πυργο μαυρο γυαλι
βεβαια αυτο εκ των προτερων δεν μπορεις να το γνωριζεις φιλε Nik25 εχεις ενα απο τα πιο ομορφα ενυδρεια (και ενα απο τα καλυτερα θεματα που δειχνεις την κατασκευη του) |
|
||||
|
||||
![]()
Η ριτσια μας χεραιτησε.Εχω φυτεψει γλωσοστιγμα.Απλως μολις μπηκε και ακομα δεν απλωσε.Για τον πυργο εδω και καιρο το σκεφτομαι για moss wall αλλα ακομα δεν το εχω αποφασισει...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ 7 ΜΗΝΕΣ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 14:04 |