|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτες φωτογραφίες..απίστευτο ενυδρείο.. Σε έχω background
![]() Συγχαρητήρια.. Τι ακριβώς στόχους έχεις για τους κατοίκους σου; |
|
||||
|
||||
![]()
Yπολογιζω 8 δισκους τελικος πληθυσμος.Τωρα ηδη υπαρχουν 6.Οσο για τους στοχους ενας ειναι ο στοχος!Να περνανε ψαρια και φυτα οσο καλυτερα γινεται με μπολικη υγεια πανω απο ολα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό που λες είναι το καλύτερο. Σε ότι αφορά τα φυτά, κατι σε κόκκινο γιατί δεν βάζεις ; Θες να αναδείξεις περισσότερο τους δίσκους; |
|
||||
|
||||
![]()
προτιμαω την απολυτη κυριαρχια του πρασινου σε κοντραστ με τα ψαρα.(δισκοι αλλα και ροδοστομοι)Κανουν ωραιο εφε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Νίκο ! Χίλια Μπράβο !
Εντάξει δεν είναι αφρικάνες αλλά και οι δίσκοι καλοί είναι, στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα !! ![]() ![]() Τέλειο ! Ωραίοι τόνοι του πράσινου παντού. Και η συστάδα στη μέση έδειξε πολύ ωραία καλύπτοντας την υπερχείλιση. Αλήθεια, την υπερχείλιση γιατί δεν την είχες κάνει στο πλάι ? |
|
||||
|
||||
![]()
Hθελα να εχω βαθος και στις 2 γωνιες.Εξαλλου το σκεφτομουνα πολυ καιρο και ειχα αυτο το διλλημα.Παντως στο επομενο ενυδρειο ο θαλαμος υπερχειλησης θα προσπαθησω να ειναι εξωτερικος.Ειναι οτι καλυτερο αλλα χρειαζεται χωρο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και πόσο ωραίο;; ![]() Επιπλέον τι θα έχεις ;; Θάλασσα; --- Για moss wall πάντως κάνε κατι special. Υπάρχουν διάφορα είδη στο ebay εγώ έχω πάρει απο αυτόν.. http://stores.ebay.com/AquaticMagic |
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπραβο ρε μαστορα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ξαναείπαμε...ωραίο το ενυδρείο σου...καταπληκτικά τα φυτά σου κτλ κτλ κτλ. Για το μωρό που έρχεται έχεις ετοιμάσει τίποτα ή θα το βάλεις σε ενυδρείο γεννήστρα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ο φωτισμός της κούνιας πρέπει να είναι dimmable και να έχει οπωσδήποτε diy παροχή γάλακτος με controler!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία και ασυνήθιστη είναι η ιδέα σου να δώσεις βάθος στα 2 άκρα που είναι αρκετα προσεγμένα, όμως η παρατεταγμένη ρίτσια και οι καμπόμπες στο κέντρο το χαλάνε. Αυτός ο πυργος υπερχύλισης από αμμοβολή είναι δύσκολο να καλυφθεί από κάτι που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο σεταπ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ 7 ΜΗΝΕΣ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 14:04 |