|
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο όμως δεν έχω δυνατότητα για κάτι μεγαλύτερο...(θέλω να το βάλω στο δωμάτιο και max διάσταση που μπορώ να έχω ειναι τα 70 cm)
By the way το site ειναι όντως πολύ αναλυτικό. |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ποιοτητα ειναι πολύ καλο!
Τωρα για τα λιτρα......σου τα ειπαν..... |
|
||||
|
||||
![]()
Timer - Yes
μου χαλασε μετα απο 3 χρονια ο ανακλαστηρας του ξεραινεται σε ενα χρονο και σπαει μονο που τον κοιτας δεν μπαινει τριτη λαμπα με σωστο τροπο κατα τα αλλα ειναι καλο ενυδρειο εχει καλη ποιοτητα υλικων και καλη σιλικονη.... αλλα δε θα το ξαναεπερνα για τα παραπανω που ειπα ...... αα αν τελικα το παρεις να παρεις το μεγαλο (και μπορεις φυσικα) ------------------------- BluWave05 BluPower 350l/h BluClima 100 W αξιοπιστα και τα μηχανηματα του ...... αλλα καλα θα κανεις να το ενισχυσεις και με ενα εξωτερικο.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 26-01-08 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για φυτά; | chemical mac | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 0 | 15-10-07 18:09 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |
ιδέες για διακόσμηση | nigeron | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 11-08-06 12:54 |
Ιδέες για υπόστρωμα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:52 |
Ιδέες για 20λιτρο ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-12-02 05:06 |