|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ μου φίλε
με την τύρφη χρειάζεται προσοχή και συνεχής παρακολούθηση. Προσωπικά την αποφεύγω και προσπαθώ να κατεβάσω σκληρότητα και ph με μείγμα νερού δικτύου και απιονισμένου. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα το έχω ψάξει λιγάκι δες αυτό το αρθράκι ίσως σε βοηθήσει http://www.aqua-fish.net/show.php?h=aquariumpeat Κάπου αναφέρει πρακτικά ότι βάζει ένα γραμμάριο ανά λίτρο (γραμμάριο όμως) Επίσης υπάρχει και το προϊόν Sera Morena που είναι εκχύλισμα μόνο, οπότε μάλλον αποφεύγεις χρωματισμό και αλλαγές μέσα στο φίλτρο, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει (το σκέφτομαι όμως). Ίσως κάποιος φίλος που χρησιμοποιεί καιρό κάποιο σκέυασμα τύρφης και είναι πιο έμπειρος στο θέμα αυτό να μπορούσε να δώσει κάποιες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
Ποσότητα συλικόνης για background | Αλεξης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-04-07 08:44 |
Ποσότητα λιπάσματος | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 25-09-06 14:55 |
ποσότητα χαλικιού | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 08-03-05 13:50 |
ιοντοανταλακτικές ιδιότητες της τύρφης..... | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-07-04 22:56 |