|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 35 λίτρα ενυδρείο καθαρά με 5 ρίζες hygrophila τί ποσότητες λιπάσματος να ρίχνω;; Κάθε βδομάδα προσθέτω: 1 φορά Flourish, 2 φορές Tropiflora(περιέχει κάλιο και σίδηρο) και ταμπλέτα βυθού 1 φορά το μήνα. Μέσα έχω 3 guppy
Αποτελέσματα των τέστ: Αμμωνία = 0 ΝΟ3 = 20 ΝO2 = 0 KH = 10 GH = 14 PH = 8 Θερμοκρασία 28 |
|
|||
|
|||
![]()
H ταμπλετα βυθου δεν χρειαζεται.
5 φυτα ειναι πολυ λιγα (και η hygrophila ειναι φυτο λιγων απαιτησεων). Αν μεινεις με αυτα τα φυτα ελαχιστο flourish μια τη βδομαδα ειναι υπεραρκετο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λάμπες έχεις..?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχεις πολλά νιτρικά για μόνο 3 guppy σε 35 λίτρα, για ψάξε το λίγο κάτι δεν πάει καλά. μήπως δεν καθαρίζεις καλά τον βυθό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 1 λάμπα 14w power glo. Πολλά είναι τα νιτρικά;; Ξέρω πως 10-25 είναι καλά επίπεδα.....Καθαρίζω με σκούπα βυθού, δεν νομίζω οτι είναι απο το βυθό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Zisis : 22-09-06 στις 18:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Bαλε κι' άλλα φυτά γρήγορης ανάπτυξης (χαμηλών απαιτήσεων γιατί δεν έχεις πολύ φως π.χ ανουμπίας κ.τ.λ) και κάνε 1-2 καλές αλλαγές νερού.....
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσότητα χαλικιού | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 08-03-05 13:50 |
Τί γίνεται με τα φυτά μου? | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 10-10-04 14:17 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |