|
|
||||
|
||||
![]()
Το σχέδιο παρακάτω, αν και είναι χάλια, είναι αυτό που θέλω να φτιάξω. Τα ερωτηματα μου είναι:
1. τι διάμτρο πρέπει να είναι ο σωλήνας ωστε να περνάει αρκετό νερό. 2. Τα 15 εκ. που έχω διαφορά θα κάνουν πολύ θόρυβο όταν πέφτει το νερό. 3. Με ποιο εξάρτημα πετυχαίνω την απορόφηση του νερού από το ενυδρείο στο βοητικό(φίλτρο) 4. με ποιο εξάρτημα πετυχαίνω να επιστρέφετε το νερό στο ενυδρείο(από φιλτρο) 5. Τι φίλτρα πρέπει να βάλω στο βοηθητικό και με ποια σειρά? Ευχαριστω εκ των προτέρων. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις λάμπες θα χρειαστείς ένα ηλεκτρονικό balast και στεγανά ακροφήσια μόνο.
Δεν ξέρω αν υπάρχει 3x(Χ)W balast οπου (Χ) τα watt που θέλεις για να βάλεις και τις τρείς λάμπες σε ένα, ή αν θα πρέπει να βάλεις 1 2x και ένα μονό. Είναι πολύ ευκολο όμως. Μην ανησυχείς... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα με το φως. Είναι πολύ εύκολο, αλλά με βλέπω να σας πρίζω. Με τις άλλες ερωτήσεις για το τζάμι, ξέρει κανείς να μου απαντήσει. Ο λόγος που ρωτάω είναι για να καταλάβω τι τρύπες πρέπει να κάνω. Επίσης στο παραπάνω σύστημα θα χρειαστώ skimmer?
------------------------- ------------------------- sas parakalw opoios kserei na me voithisei stis proigoumenes erwtiseis. Episis tha ithela na rwtisw an to pisw mou tzami einai se ayto to sxedio kai o swlinas pou odigei sto katw enydreio pernaei pisw apo to enydreio. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKOBAS : 25-01-08 στις 08:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια !!!!! | xaris1974 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 23-10-06 22:30 |
Βοήθεια !!! | AXILLEAS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 31-05-05 21:33 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |