|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες εκανα αλλαγη νερου σε ενα 120 λιτρο που εχω μεσα ενα κοπαδι ροδοστομους ,ενα κοπαδι καρδιναλιους, τρεις ανσιστρους,ενα κλοουν και δυο ραμιρεζι ολα καλα .
Πριν απο μια ωρα περναγα απο μπροστα και το ματι μου δεν ειδε κινηση .Παω πιο κοντα και βλεπω ολα τα κοπαδια off καθως και δυο ανσιστρους κοιταω θερμομετρο 40 !!!!! βγαζω απο την μπριζα το θερμοστατη ενω παρατηρω τα υπολοιπα παρολο το ζεστο νερο (εκαιγε) να κολυμπουν σαν να μην συμβαινει τιποτα . Κανω μια αλλαγη νερου αμεσως και τωρα εχει φτασει στους 30 αφησα καπακια ανοικτα βλεπω το θερμοστατη οτι σε οτι θερμοκρασια και αν τον ρυθμιζα αυτος ηταν ανοιχτος παρατηρω οτι μεσα ηταν γεματος υγρασια ειδικα στο πανω μερος . Καμμια αλλη συμβουλη μηπως και τα αλλα γλυτωσουν?Γιατι αν την σκαπουλαρουν τοτε πανε κατευθειαν για ....ειδικες δυναμεις . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Ξεκινάει στρώσιμο, βοήθεια επιθυμητή. | mmbuna | Malawi | 22 | 02-03-05 17:44 |
Βοήθεια χάνω τους δίσκους !!!! | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 24 | 09-02-05 10:46 |
Βοήθεια με PH meter | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 25-10-04 02:35 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |