|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο, ακομη πιο ευκολο και αξιοπιστο απο την "υπερχειληση του φτωχου by Pritanis!"
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι ολοκληρο πλοιο τι σχεση εχει με τη δικια μου;;;;τοσο ντελικατη τοσο αιθερια......μια σωστη αμαρτια!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο, ειναι χοντροκομμενη κατασκευη, αλλα επιδεχεται βελτιωση, μπορει να γινει πολυ διακριτικη με τους καταλληλους σωληνες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να επαναλαβω της ερωτησεις μου
τι θα γινει εαν στον σωληνα που ειναι μεσα στο ενυρειο δεν κατεβει τοσο χαμηλα; παραδειγμα το παρακατω σχημα αριστερα ειναι το προτεινομενο δεξια ειναι αυτο που λεω εγω για ποιο λογο θα αδειασει το ενυδρειο εαν δεν εχει τον καθετο σωληνα; αν δεν υπαρχει αντλια τοτε η σταθμη του νερου θα χαμηλωσει, πως θα παρει νερο ο σωληνας Β για να αδειασει το ενυδρειο; (αφου η σταθμη θα εχει κατεβει πιο χαμηλα επισης το κομματι που ειναι μεσα στο ενυδρειο θα μπορουσε να γινει με ευκαμπτο πρασινο σωληνα Eheim καταλληλης διαμετρου; η ανεπιστροφη για ποιο λογο ειναι εκει; |
|
||||
|
||||
![]()
στην περιπτωση που λες εσυ, δεν θα αδειασει το ενυδρειο οπως πολυ σωστα λες. οταν ομως επανελθει το ρευμα για να συνεχισει η υπερχειληση να κατεβαζει νερο θα πρεπει καποιος να ξαναβγαλει τον αερα που θα εχει παρει η σωληνα...το αποτελεσμα, αν λειπεις απο το σπιτι, η αντλια θα παρει μπρος και θα μεταφερει ολο το νερο του σαμπ στο ενυδρειο και θα το πλυμμηρισει, αφου η υπερχειληση δεν θα δουλευει και κατα πασα πιθανοτητα θα καει κιολας η αντλια αφου θα συνεχισει να δουλευει εν κενω. για την τελευταια ερωτηση ναι μπορεις να βαλεις ευκαμπτο σωληνα και ολοκληρη την κατασκευη μπορεις να κανεις με ευκαμπτο σωληνα αρκει να βρεις τροπο να τον κανεις να μεινει κουρμπαρισμενος.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Νικητα
βρηκα αλλο ενα καλο σχεδιο που μου φαινεται πιο πρακτικο (γιατι μπορεις να βαλεις το μπαστουνι μεσα στο εσωτερικο φιλτρο του rio χωρις να φαινονται πολλα ποσα λιτρα κατεβαζει μια τετοια κατασκευη με 1 ιντσα και ποσα με 1/2 ιντσα; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Που μπορούμε να δούμε την δικιά σου? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει καποιος να μας πει στο περιπου φ20 ,φ25 ,φ30 ποσο νερο κατεβαζουν θεωρητικα για το αρχικο σχεδιο μηλαω γιατι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου? Δεν ειμαστε και για πειραματα και λεφτα για πεταμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |