|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφη προσπαθεια μπραβο!
Το cory μοναχα δεν ταιριαζει, θελει ομαδα για να ειναι καλα και δεν εχει σχεση με τα ζωοτοκα. Εκτος αυτου θελει πιο χαμηλο ph απο τα guppy. Καλη συνεχεια!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα!!!! μπραβο μελινακι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!!!
κουκλι το εκανες.... ![]() ![]() παντα τετοια.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ προσεγμενο το ενυδρειο σου,μου αρεσε,μπραβο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ααα αληθεια σας αρεσε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τους γλυφτες λετε οτι δεν ταιριαζουν; τι να τους κανω;, και τι να βαλω αντι γι αυτους; (που να καθαριζει τα τζαμια) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τα τζαμια ή μια ξυστρα με μαγνητακι ή σφουγγαρακι (καινουριο) σαν αυτο που πλενουμε τα πιατα μας! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μελινακι πολύ ωραίο το ενυδρείο σου. Θα σου πρότεινα να βάλεις και θυληκά γκάπυ στο ενυδρείο καθώς είναι απο τα είδη που αναπαράγονται πολύ εύκολα. Θα σε εντυπωσιάσουν τα μικρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ομως θα εχω πολλα προβληματα που δεν ειμαι χομπιστας; εχω απλως ενα ενυδρειο στο σαλονι μου,,,,
![]() ![]() ![]() ευχαριστω πολυ και παλι για τα λογια σας ![]() ![]() ![]() οσο για τους γλυφτες γι αυτο τους πηρα για να μην χρειαζεται να βαζω μεσα το χερι μου και να τα ταραζω συνεχια, δεν καθαριζει και καλα με το χερι... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|