|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ομως θα εχω πολλα προβληματα που δεν ειμαι χομπιστας; εχω απλως ενα ενυδρειο στο σαλονι μου,,,,
![]() ![]() ![]() ευχαριστω πολυ και παλι για τα λογια σας ![]() ![]() ![]() οσο για τους γλυφτες γι αυτο τους πηρα για να μην χρειαζεται να βαζω μεσα το χερι μου και να τα ταραζω συνεχια, δεν καθαριζει και καλα με το χερι... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τρογωντας ερχεται η ορεξη,παντως αν δεις οτι σε αφηνει αδιαφορη το χομπυ καλο θα ειναι ή να το αφησεις ή να βρεις κατι μεσα στο χομπυ που να σε κεντρισει. Αλλιως σε βλεπω με κανενα ενυδρειο βουρκο. Ετσι καταντησε το ενυδρειο του κουρεα μου.Του το πηραν δωρο για γενεθλια.Δεν ηταν ποτε χομπιστας ,το ειχε μονο για διακοσμη.Στην αρχη ελαμπε με ωραια φυτα και ψαρακια. Ενα χρονο μετα η σταθμη εχει πεσει μεχρι την μεση,το φιλτρο εχει ξαπλωσει στον πατο,τα φωτα καηκαν και υπαρχει μονο μια καφε μαζα που θυμιζει λασπολουτρο.!!! |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει πολυ το θεμα με το ενυδρειο απλα η μαμα μου δεν θελει... με ρωταει συνεχια τι θα τα κανουμε τα μικρα...κι εχει κι ενα δικιο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως το έχεις κάνει πάρα πολύ όμορφο!!! Φτου φτου φτου!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
πλεον μου εχουν μηνει μονο 4 απο τα 10 γκαπυ που ειχα αρχικα...
![]() ![]() πεθαινουν οντος τοσο ευκολα ή κατι δεν κανω καλα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως μας άφησαν χρόνους; Έτσι ξαφνικά;
|
||||
|
||||
![]()
στρωμενο ηταν, τα ψαρακι αδεν μου πεθαναν ολα μαζι, 1 καθε μηνα περιπου...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|