|
|
||||
|
||||
![]()
μπακτοπουρ ντιρεκτ της σερα με πολυ καλα αποτελεσματα
μονο αυτο θα το συνεφερει ......στο λεω και εγω και δες απο τι χαλι εσωσα το δισκο
|
||||
|
||||
![]()
μετά από 1 μέρα θεραπεία με bactopure direct και με μισάωρο λουτρό και των 2 ψαριών ...
τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα ... το ψάρι της φωτογραφίας βελτιώθηκε με σαφήνεια ως προς την ενεργητικότητα του .. αλλά όχι ως προς την εμφάνιση του ... μετά του λουτρό έγινε εμφανής η πληγή που φαίνεται και στην Φώτο ... ενω σήμερα άρχισε να παρουσιάζει και fungus ... εδώ φένεται πως ήταν πρίν... http://www.aquatek.gr/vb/attachment....8&d=1200003942 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 14-01-08 στις 01:22 |
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολα τα πραγματα---απομονωσε τον αμεσα........Δοκιμασε τη θεραπεια με αντιβιωτικο που προτεινει ο ρεντ ρουμπιν......ΜΕ γαντια πιανε το ψαρι !!! Πριν το βαλεις σε καραντινα, βαλτο σε μια υγρη πετσετα και καθαρισε την πληγη με μπεταντιν και βαμβακι.......Το νερο της καραντινας γαργαρο και καθολου φαι....... Αναψε και ενα κερακι......
|
|||
|
|||
![]()
Να πω την πικρη μου αμαρτια αμα ειχα τετοιο ψαρι θα το αποχαιρετουσα απ` το μπαλκονι.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!! τα γαντια οπως λεει ο pritanis. Συμβουλη:Το ενυδρειο σου θελει απολυμανση.Τα υπολοιπα ψαρια τι κανουν? Υπαρχει ενα φαρμακο το discus safe το οποιο ειναι αρκετα δραστικο για discus plague & scalare sickness.Το εχεις ακουστα?Στην ελλαδα εως ακατορθωτο να το βρεις.Αμα θες μπορω να στο φερω γιατι θα παραγγειλω μεγαλη συσκευασια.Δεν ειναι φθηνο παντως.Κανει θαυματα ομως με την τριχοειδη αλγη.Μπορεις να το χρησιμοποιησεις ως καραντινα(προληψη) και ως φαρμακο. Πιστευω να καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να βαλεις αλλο ψαρι για τουλαχιστον 3 μηνες. |
|
||||
|
||||
![]()
τι φαρμακο ειναι παλι αυτο;;; Πρωτη φορα το ακουω-----για δωσε στοιχεια !!!!
|
||||
|
||||
![]()
οκ .. το παραμύθι τελείωσε ...
πραγματικά είμαι ράκος ... το ψαράκι δεν άντεξε τελικά ... από 4 δίσκους μόνο ένας απομένει ... δεν φαίνεται να έχει εξωτερικά συμπτώματα ... η θεραπεία γίνετε σε όλο το ενυδρείο .. τα άλλα είδη δεν έχουν συμπτώματα ... είμαι πολύ απογοητευμένος ... και ακόμα δεν ξέρω τι φταίει ... |
|
|||
|
|||
![]()
Pritani παρε πληροφοριες για καποια φαρμακα τα οποια ειναι θαυματουργα για τους δισκαδες.
Discus safe:http://www.zajac.de/cgi/websale6.cgi...5ee3d%2fmd5%7d Τα φαρμακα που ακολουθουν ειναι πανεπιστημιακα και πρωτοπαρουσιαστηκαν στο Duisburg το 2004.Τα ειχα αγορασει απο`κει.Βεβαια θελουν προσοχη στην χρηση γιατι λιωνουν κυριολεκτικα τα πλαστικα κουταλακια οταν θα τα αραιωνεις. Moneol:Alpha-Biocare: Moneol 100ml (Κανει θαυματα στα εσωτερικα παρασιτα,αλλα και στα βραγχια οταν ειναι ορθανοιχτα! Ciliol:Εξαιρετικο σε fungus,ick και καθε τι εξωτερικο.Χρειαζεται την ιδια προσοχη. Οτι αλλο χρειαστεις εχω τον καταλογο για το 2008.Σε λιγες μερες θα παραγγειλω καποια λιπασματα και το discus safe. Το μαγαζι ειναι το zajac.de.Ειναι στα γερμανικα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με Gappys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-10-07 12:26 |
Ενυδρείο με Δίσκους | ilios | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 09:40 |
Πρόβλημα με φώτα | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-11-06 03:51 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Χορεύοντας με τους Δίσκους | jumpy | Δίσκοι | 5 | 18-01-03 19:01 |