|
|
||||
|
||||
![]()
φιλαράκο έκανες ένα καταπληκτικό aquacube, το δικό μου το έκανα 20 x 20. Πρόταση μου...αφού θα βάλεις φυτά μην βάλεις τίποτα άλλο. Αν θέλεις κάτι οπωσδήποτε ρίξε 3-4 γαρίδες και με αλλαγές νερού της τάξης 20% κάθε 3 μέρες και σταθερή θερμοκρασία γύρω στους 24 βαθμούς είσαι ΟΚ, και δεν έχεις και τις βρωμιές των ψαριών. Πολύ πιο καθαρή δουλειά από αυτή που έκανα εγώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aκριβως εναν ολοιδιο κυβο ετοιμασα και εγω για το μαγαζι μου.Ψαχνομαι τωρα για φυτα και aquascape.Πολυ ομορφη η ριζα σου.Μου δινεις ιδεες!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ένα πλέγμα από πάνω, γιατί μπορεί να πηδήξει ο ψάρης.
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο εγινε! Μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειος ο κύβος με την ρίζα! Η λάμπα αυτή από πάνω είναι ειδική για φυτά ή απλή? Μπράβο, πολύ μου αρέσει. Έτσι έχω και το δικό μου μικρό, δίπλα από το μηχάνημά μου. Χαλαρώνει το μάτι από την οθόνη και την ακτινοβολία
![]() Υ.Γ. Οι μονομάχοι είναι καλοί άλτες, σίγουρα πλέγμα από πάνω & οποσδήποτε θερμαντήρας... Περιμένουμε φωτό μόλις είσαι ετοιμος!
|
||||
|
||||
![]()
μελετα λιγο το φωτισμο γιατι αποτι βλεπω εισαι με πυρακτωσεως μπορεις να κανεις θαυματα αν εχεις καλο φωτισμο σε τοσα λιτρα μιας και η λιπανση και το co2 ειναι παιχνιδακι
εγω θα εντυνα ολο το ξυλο με java moss σε κανα δυο μηνες θα φουντωνε σαν φλογα θα προσθετα κια ενα hang up φιλτρακι ωστε να μην χαλαει το aquaskaping και θα αφηνα μερικες cherry shrimps να μπουν σαν στολιδακια πανω στις πρασινες φλογες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τη λάμπα την πήρα απο μαγαζί με ηλεκ/κό εξοπλισμό και είναι απλή..δεν είναι ειδική για ενυδρεία.Τι είναι το hang up φιλτράκι που αναφέρεις? Επίσης ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι το φίλτρο που έχω βάλει είναι πολύ δυνατό και προκαλεί στρωβιλισμό...Πάω για μικρότερο ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο??Για φυτά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά java moss είναι μια πολύ καλή ιδέα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|