|
|
||||
|
||||
![]()
μελετα λιγο το φωτισμο γιατι αποτι βλεπω εισαι με πυρακτωσεως μπορεις να κανεις θαυματα αν εχεις καλο φωτισμο σε τοσα λιτρα μιας και η λιπανση και το co2 ειναι παιχνιδακι
εγω θα εντυνα ολο το ξυλο με java moss σε κανα δυο μηνες θα φουντωνε σαν φλογα θα προσθετα κια ενα hang up φιλτρακι ωστε να μην χαλαει το aquaskaping και θα αφηνα μερικες cherry shrimps να μπουν σαν στολιδακια πανω στις πρασινες φλογες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τη λάμπα την πήρα απο μαγαζί με ηλεκ/κό εξοπλισμό και είναι απλή..δεν είναι ειδική για ενυδρεία.Τι είναι το hang up φιλτράκι που αναφέρεις? Επίσης ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι το φίλτρο που έχω βάλει είναι πολύ δυνατό και προκαλεί στρωβιλισμό...Πάω για μικρότερο ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο??Για φυτά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά java moss είναι μια πολύ καλή ιδέα. |
|
||||
|
||||
![]()
Η λάμπα που εγώ χρησιμοποιώ είναι αλογόνου αλλά το aquacube μιλάει για απλή λυχνία 20 Watt, δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Με αλλαγές νερού 25-30% κάθε 3 μέρες δεν απαιτείται φίλτρο. ότι φίλτρο κι αν βάλεις θα σου το κάνει το κυβάκι πλυντήριο (εκτός ίσως αν δοκίμαζες αυτό με την αεραντλία και τα σφουγγάρια). Μην ψήνεσαι ακόμα για ψάρια (μην ψήνεσαι ακθόλου για ψάρια). Παίξε με micranthemum umbrosum, calitrichoides, καμιά parvula για γρασίδι και πάνω στο μοπάνι δέσε μια μικρή ανούμπια ή κανένα pteropus. Τώρα για λίπανση με ένα excel είσαι μια χαρά (εφόσον χρησιμοποιείς νερό δικτύου). Καλή επιτυχία, περιμένω φωτό εξέλιξης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquaristic.net/eheim-aqua...03.html?lang=1
http://www.aquaristic.net/eheim-libe...42.html?lang=1 Μπορεις να δεις και δω..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έκανα μερικες ακόμα τρύπες στο σωληνάκι εξόδου του φίλτρου και μειώθηκε λίγο η πίεση..Λέω να βάλω και απο πάνω τζάμι γιατί μαζεύει πολύ σκόνη το νερό στην επιφανεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχε υπόψη τον φωτισμό, το νερό μειώνει ούτως ή άλλως την ένταση του και το τζάμι από πάνω ...
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχουν φωτογραφιες να δουμε πως ειναι η java moss ντυμενη πανω σε ριζα;
πως την δενεις επανω στο ξυλο; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να την δέσεις με κλωστή πάνω στο ξύλο η οποία κλωστή μετά απο μερικές μέρες θα κοπεί/διαλυθεί και η java θα έχει πιάσει πάνω στο ξύλο ..
![]()
|
|