|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
α) τι ρόλο παίζει το τούβλο δίπλα από το ενυδρείο;
β) καλώδια σαν έντερα χυμένα...πρέπει αμέσως να τα μαζέψεις και να τα δέσεις κάπως και να τα απομακρύνεις από τα φίλτρα (Σωστή παρατήρηση crazyio) γ) δαχτυλιές και νερά πάνω στα τζάμια... δ) χρώμα είναι αυτό που διάλεξες για το ξύλο;;; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επισης ειναι πολυ καλη η ριζα
ποσα εκατοστα ειναι και ποσα κιλα περιπου; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
β)τα καλώδια θα τα μαζέψω εννοείται απλά οι φώτο είναι αμέσως μόλις τα μοντάρισα και είχα αγωνία να βγάλω φώτος... γ)το εξήγησα στο β... οι φώτο μόλις το έκανα το γέμισμα... δ) τέτοιο χρώμα και λίγο ποιο σκούρο είναι η βιβλιοθήκη μου... Παράθεση:
Το έφτιαξα μόνος μου γιατί το έχω ξαναπεί στο ίδιο πόστ τα έτοιμα δεν έχουν τον φωτισμό που ήθελα...και απο το να κάνω το καπάκι απο την αρχή είπα δεν το κάνω όλο απο την αρχή???και μιας και που πιάνουν τα χέρια μου το αποφάσισα και το έκανα σιγά σιγά... ελπίζω πάντως το τελικό αποτέλεσμα να με δικαιώσει...
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά... Χθες μπήκαν και τα φυτάκια και αρχίζω τα "παιχνίδια" με το Aquascape μέχρι να καταλήξω κάπου... Σίγουρα θα προστεθεί και άλλο Glossostigma elatinoides και ακόμη καμία Vallisneria gigantea για να καλύψω τα φίλτρα στην δεξιά πλευρά... Για πείτε μου τις πρώτες εντυπώσεις σας καθώς και τις παρατηρήσεις σας για τις θέσεις των φυτών... πάντως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί απο το πρώτο μισάωρο έχουν αρχίσει να βγαίνουν τρελλές φυσσαλίδες απο όλα τα φυτά (Φωτοσύνθεσηηηηη!!!!) μέχρι και το άνθος της anubias έβγαζε τρελλές φυσσαλίδες... Ελπίζω να τρέξουν τα φυτά και σε κανά 2μηνο να είμαι έτοιμος να κάνω και την παρουσίαση μου... Απο βδομάδα σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν και οι πρώτοι κάτοικοι...
Και μία ερώτηση τώρα... Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το στ΄ρωσιμο και δεν υπάρχουν ακόμη νιτρικά μήπως πρέπει να ρίξω καθόλου νιτρικά για τα φυτάκια μου?ή δεν χρειάζεται ακόμη???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
Tι να κάνω με το στρώσιμο; | Αλεξης | Δίσκοι | 17 | 12-04-06 09:05 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |