|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για τις βίδες συμφωνώ απόλυτα... δέν ήξερα πως αλλίως να το κάνω... Κάτι θα σκεφτώ,κάπως να τις καλύψω...Τα σιδερένια πόδια τα άφησα για να μπορώ να καθαρίζω απο κάτω...και επίσης τα πόδια απο το γραφέιο στο δωμάτιο μου είναι Inox άρα ψιλοταιρίαζουν τα πόδια... χεχεχεεχε!!! Εξάλλου στο δωμάτιο μου μέσα είναι άρα αν το ενυδρέιο γίνει Ωραίοοοοο τότε δεν μα μου τραβάνε το μάτι οι βίδες όπως τώρα... Τα ανεμιστηράκια τα έβαλα 220V γιατί δεν ήθελα να μπλέξω και με άλλους μετασχηματιστές... Όλες οι επαφές έχουν μονοθεί με Θερμοσυστελόμενο μακαρόνι 2 φορές!! Ο σκελετός ο σιδερένιος μου κόστισε 100Ε, τά ξύλα για το ντυσίμο περιμετρικά καθώς και τα 2 κόντρα πλακέ θαλάσσης που μπήκαν στο καπάκι και στη βάση του ενυδρείου και αυτά άλλα 100Ε, τα τζάμια αν θυμάμαι καλά κοντά στα 120-130Ε...Τα φίλτρα έγιναν παραγγελια απο aquaristik, μπάλαστ είναι της οσραμ διπλά dimαρίζομενα και κόστισαν 35Ε το ένα...Οι λάμπες χαλίκια υποστρώματα θερμοστάτες ολοκληρωμένο σύστημα CO2 με κοντρόλλερ και δίαφορα άλλα αξεσουάρ απο πολυ γνωστό μαγαζί στη θεσσαλονίκη!! (Γεία σου αφεντίκο!!)
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
Tι να κάνω με το στρώσιμο; | Αλεξης | Δίσκοι | 17 | 12-04-06 09:05 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |