|
|
||||
|
||||
![]()
μελινα οπως σου ειπαν τα παιδια βιαστικες να βαλεις ολα τα ψαρια μαζι.το καλυτερο θα ηταν να το εκανες σταδιακα,δηλ πρωτα το 1/3 του συνολου κ μετα απο κανα 2 εβδομαδες τα κανεις 2/3 κτλ...αυτο εκανα εγω βασικα,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.Α!!!μηπως τα λιτρα σου δεν ειναι για τοσα ψαρακια?νομιζω οτι ειναι πολυ λιγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι γλυφτες ειναι ασιμι. το γατοψαρο μου ειναι ενα μικρο ασπρο οχι ομως με μακρια μουστακια. τα ψαρια τα πηραμε απο μεγαλο πετ σοπ την θεσ/νικης και εχει ειδικους ανθρωπους μεσα για καθε τι που πουλανε (οπως τα ψαρια) και αυτος που μας βοηθησε να επιλεξουμε ειπε πως ειναι μια χαρα και μαλιστα μπορουμε να βαλουμε κι αλλα!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=μελινακι;227045] τα ψαρια τα πηραμε απο μεγαλο πετ σοπ την θεσ/νικης και εχει ειδικους ανθρωπους μεσα για καθε τι που πουλανε (οπως τα ψαρια)
![]() ![]() Θα το αφησω για αλλους....
|
||||
|
||||
![]()
δηλ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- μια ασχετη ερωτηση, αν εχει αρσενικα και θυληκα γκαπακια τι τα κανεις τα μωρα που γεννιουνται και ποσα κανουν περιπου συνηθως ![]() ![]() επεισης παω να βγαλω φωτο να σας δειξω! κι επεισης κατι αλλο, ενα απο τα γκαπακια μου καθετα συχνα κατω στο βυθο και κανει σαν να ''σπαρταραει'' τι εχει; εκει απο οπου τα πηρα, πηρα τηλ. και ρωτησα και μου ειπαν πως ειναι απο το σοκ της αλλαγης νερου.... μπορει να γινει καλα μπορει και να πεθανει... και κατι αλλο σας παρακαλω απαντηστε μου οσο το δυνατον συντομοτερο στις ερωτησεις μου ανυπομωνω να μαθω... και κατι ακομη το σαλιγκαρακι που ειχα απο τοτε που εβαλα τα ψαρια μεσα εχει εξαφανισθει... δεν το βλεπω... δεν πιστευω να εγινε τιποτα, γιατι θα στενωχωρηθω παρα παρα πολυ!!! αυτο το σαλιγκαρακι γεννηθηκε μεσα στο ενυδρειο μου. βοηθεια με εποιασε σοκκκκ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 09-01-08 στις 20:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Προσαρμογή δεν έκανες στα ψάρια;
Ελπίζω το ψάρι να μην είναι το SCATOFAGUS ARGUS ή SCATOFAGUS RUBIRFONS διότι είναι brackish fish δηλαδη υφάλμυρου νερού και δεν ταιριάζει. |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι προσαρμογη στα ψαρια;
![]() ![]() ![]() δεν μπορω να ανεβασω φωτο επειδη ειναι πολυ υψηλης αναλυσης!!! αλλα περιμεντε κατι θα κανω... http://i110.photobucket.com/albums/n...eou/albino.jpg ετσι ειναι το γατοψαρο το οποιο αποκαλεσε σκατοφαγο αυτος απο το πετ σοπ το γλυφτη δεν βρηκα ακομη τροπο να σας τον δειξω... |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον αυτος που το αποκαλεσε ετσι ειναι σκατοφαγος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειναι αυτος?
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...0aymonieri.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και καποιες δικες μου | fishme1 | Φωτογραφίες μελών | 0 | 19-12-07 02:28 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΠΑΤΩΜΑ -ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ | GEORGIOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 04-05-07 15:23 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |
ποσα watt χρειαζομαι | Δημητριαδης δημητρης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-02-04 03:15 |