|
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι προσαρμογη στα ψαρια;
![]() ![]() ![]() δεν μπορω να ανεβασω φωτο επειδη ειναι πολυ υψηλης αναλυσης!!! αλλα περιμεντε κατι θα κανω... http://i110.photobucket.com/albums/n...eou/albino.jpg ετσι ειναι το γατοψαρο το οποιο αποκαλεσε σκατοφαγο αυτος απο το πετ σοπ το γλυφτη δεν βρηκα ακομη τροπο να σας τον δειξω... |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον αυτος που το αποκαλεσε ετσι ειναι σκατοφαγος...
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτα λεγονται corydoras albino, θεωρουνται σχετικα δυσκολα ψαρακια
γενικα τρωνε απο τον βυθο, δεν εχω δει να τρωνε περιτωματα, δεν ξερω |
|
||||
|
||||
![]()
γενικα ολα τα ψαρακια θελουν την τροφουλα τους μελινα,φυσικα και αυτα που ζουνε στον πυθμενα του ενυδρειου.δες αν πεφτει αρκετη τροφη στον βυθο του ενυδρειου για να προλαβουν κ αυτα να φανε...υπαρχουν τροφες που βυθιζονται γρηγορα και ειναι για αυτον τον σκοπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
βάζουμε το σακουλάκι στο ενυδρείο για 30-45 λεπτά, και τα τελευταία 15-20 ρίχνουμε λίγο νερό από το ενυδρείο στο σακουλάκι σιγά σιγά, για να ισοβαθμήσεις της θερμοκρασίες και τις παραμέτρους...
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() (αν δεν κάνω λάθος, διορθώστε με αν κάνω, αν είναι μόνο αρσενικά παρατηρείτε αλλαγή φύλου, εδώ το διάβασα αλλά δεν μπόρεσα να βρω το ποστ) γενικά ξεφύλλισε και το tsamisaquarium
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειναι αυτος?
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...0aymonieri.htm |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εκανα προσαρμογη ακριβως οπως τη λες
![]() μπορουν να ζησουν καλα τα ψαρακια που εχω μαζι; η θερμοκρασια ειναι στους 22 βαθμους. γιατι ειναι δυσκολο ψαρακι το albino; ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 10-01-08 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
22?γιατί έτσι χαμηλά?εγώ προτείνω 25-26...
|
||||
|
||||
![]()
το γατοψαρο μου τι να του δινω; 2 φορες που τα ταισα μεχρι τωρα (μια χτες μια σημερα) τα εφαγαν ολα τα 9 γκαπυςκαι οι υπολοιποι δεν ειδα να τρωνε τιποτα...
![]() ![]() ------------------------- παιδια εχω ενα προβλημα! ενα απο τα γκαπυς μου αρχισε να κυνηγαει τους παντες και να τσιμπαει!~! τι εγινε;;; ------------------------- οκ ανεβασα την θερμοκρασια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 10-01-08 στις 20:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για τα γατοψαρα υπαρχει ειδικη τροφη που βυθιζεται γρηγορα,ο αρσενικος σου μαλλον ειναι ντουρος κ ψαχνει γυναικα αλλα με αλλους 8 αντρες...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τι να τα κανω τα μικρα ρε παιδια;;;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε φιλους που ασχολουνται με το χομπι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι εχω διαβασει και εγω οτι γενικα τα corydoras δεν ειναι καλα για να μπαινουν σε καινουργιο ενυδρειο, ειναι πιο απαιτητικα (εμενα τα πρωτα 6 σαν τα δικα σου πεθαναν σε λιγοτερο απο 1-2 μηνες) τα μπλε που εχω τωρα ειναι μια χαρα
η θερμοκρασια σου πρεπει να παει στους 27 μην το αλλαξεις σε μια ημερα καντο πιο ηπια την αλλαγη απο 22 στους 27 (σου προτειναν ηδη 1 βαθμο την ημερα να ανεβαζεις, δεν ξερω εαν αυτο ειναι σωστο) Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
27!!! δεν ειναι πολυ;
αλλωστε δεν εχω φιλους που να ασχολουνται με τα ενυδρεια ![]() αν μειωσω τα ψαρια θα φαινεται αδειο το ενυδρειο και εχω διαβασει οτι η γεννηστρα δεν ειναι καλο να τη βαζεις.... θα πρεπει να παρω αλλο ενυδρειο..και φυσικα αυτο ειναι απιθανο να συμβει |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι 27 ειναι μια καλη θερμοκρασια για πολλα ψαρια που μπαινουν σε κοινωνικο ενυδρειο
πληροφοριες για τα γκαπυ σου θα δεις εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα υγρο τεστ αμμωνιας και μου εδειξε αμμωνια 0!!! γιουπιιιι!!!
επεισης αρχισα να ανεβαζω τη θερμοκρασια σταδιακα (σημερα ανεβασα κατα 1 βαθμο)! πηρα τροφη και για τα γατοψαρα και τους γλυφτες μου! επεισης το ψαρακι μου που δεν φαινοταν και πολυ καλα τωρα ειναι μια χαρα, εφαγε κιολας! το ντουρο αρσενικο μου κυνηγαει καμια φορα αλλα μεχρι στιγμης δεν ειναι πολυ επιθετικο... αυτα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και καποιες δικες μου | fishme1 | Φωτογραφίες μελών | 0 | 19-12-07 02:28 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΠΑΤΩΜΑ -ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ | GEORGIOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 04-05-07 15:23 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |
ποσα watt χρειαζομαι | Δημητριαδης δημητρης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-02-04 03:15 |