|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι μια χαρα το καταλαβες
το συγκεκριμενο δεν χρειαζεται τρυπα πουθενα στο ενυδρειο απλα αναφερθηκα στο εαν ειναι σιγουρο σπασιμο του ενυδρειου εαν δοκιμασω να ανοιξω τρυπα σε ηδη ετοιμο ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θυμαται καποιος ας στειλει κατι σχετικο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 08-01-08 στις 16:16 Αιτία: ορθογραφια |
|
||||
|
||||
![]()
Τρύπα σε κολλημένο τζάμι ενυδρείου απλά ξεχάστε την...
Σίγουρο σπάσιμο...
|
|||
|
|||
![]()
επιτελους βρεθηκε και η βαση
![]() ![]() ![]() μεσα σε αυτο το φορουμ ειχα διαβασει για την δυνατοτητα να μπει το μπαστουνι που τραβαει νερο προς το εξ. φιλτρο ΜΕΣΑ στο κουτι του εσ. φιλτρου (εχει δυο θεσεις ελευθερες πισω απο τα υλικα, στην μια ειναι ο θερμοστατης η αλλη ειναι ελευθερη) εαν το κανω αυτο ομως θα μπορει να λειτουργει και το εσωτερικο φιλτρο χωρις προβλημα; |
|
||||
|
||||
![]()
"το επιπλο σκεφτομαι να το βιδωσω στον τοιχο με μεταλικα Γ, το ιδιο εκανα και με το επιπλο που εχω τωρα, αυτο μπορει να μου δημιουργησει προβλημα;"
απο οσα διαβασα δεν ειδα να αναφερατε κατι για το ποσο επικυνδυνο ειναι το παραπανω ... θα σε συμβουλευα να βαλεις τη βαση κανονικα στο πατωμα.... ![]() ![]() και οπως ειπαν πιο πανω με τιποτα δεν παιζει να κανεις τρυπες σε ενυδρειο τελειωμενο/ετοιμο...ειναι αργα... καλη συνεχεια...
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση
για να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω την επικινδυνοτητα του να βιδωθει στον τοιχο οπως και να εχει τωρα που πηρα την βαση ειδα οτι ειναι αρκετα σταθερη απο μονη της οποτε δεν εχω λογο να το κανω πια ![]() για το φιλτρο; |
|
||||
|
||||
![]()
σο αφορα τη φιτρανση σε ριο σε ενα φιλο που του το εστησα το εξωτερικο που του το πηρα αρκετα μεγαλυτερο απο οσο χρειαζοταν το εκανα βιολογικο και μονο.....και το εσωτερικο (που εχει πολυ καλη δομη) μηχανικο με τα σφουγγαρακια του συν λιγο υαλοβαμβακα.....
το εξωτερικο το εβαλα στην ιδια πλευρα με το εσωτερικο αλλα να τραβαει νερο απο την αλλη γωνια δηλαδη οπως το βλεπεις στην αριστερη γωνια.... δουλευει και καθαριζει αψογα με κυκλυκη ροη
|
||||
|
||||
![]()
εγω πάλι το εκανα οπωε λες εσυ φιλε orck....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεισ Για Rio 240 | iliasf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-09-06 15:18 |
Παρουσιαση 240 JUWEL. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 24 | 15-06-06 18:43 |
Ερωτηση για RIO 240 | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-03-06 20:49 |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |