|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειδες τελικα!δεν μεγαλωνη αλλο,ειναι 2 χρονων.
|
|
|||
|
|||
![]()
άν είναι 2 χρονών και θέλει χώρο δεν μπορ΄γω να το πάρω.
συγνώμη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινε google και αναζητησε εικονες για pomeranian.. εκει θα δεις ποσο ειναι.. εννοω οτι θελει χωρο, οτι δεν κανει ακομη για μεσα στο σπιτι, αν δεν εκπαιδευτει.. δε θελει και χωραφι.. κοιτα και πες μου..
|
||||
|
||||
![]()
παντος τα westy ειναι ποιο απαιτητικα σκυλια απο τα πομερανιαν.αλλα οτι σκυλι και να παρεις θελει να εισαι συνεχεια απο πανω του και να ασχολησε μαζι του.χωρο δεν θελει,χρονο θελει.ποιος ο λογος που θελεις κουταβι?το να παρεις εναν ενηλικο σκυλο σε βγαζει απο πολλα βασανα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να το εκπαιδεύσω γιατί αλλο να το εκπαιδεύεις 2 μηνών σκύλο και άλλο 2 χρονών.Όπως λέει μια παροιμία ένας γέρος σκύλος δεν μπορεί να μάθει νέα κόλπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζεις..........παντως τα πομερανιαν ειναι πολυ ωραια σκυλακια και αν δεν ειχα θα τον επερνα ευχαριστως...
|
|
||||
|
||||
![]()
anyway.. ψαξτε αν μπορειτε και εσεις μηπως κανουμε τιποτα με το σκυλακι γιατι ειναι κριμα..
|
|