|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να το εκπαιδεύσω γιατί αλλο να το εκπαιδεύεις 2 μηνών σκύλο και άλλο 2 χρονών.Όπως λέει μια παροιμία ένας γέρος σκύλος δεν μπορεί να μάθει νέα κόλπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζεις..........παντως τα πομερανιαν ειναι πολυ ωραια σκυλακια και αν δεν ειχα θα τον επερνα ευχαριστως...
|
|
||||
|
||||
![]()
anyway.. ψαξτε αν μπορειτε και εσεις μηπως κανουμε τιποτα με το σκυλακι γιατι ειναι κριμα..
|
||||
|
||||
![]()
ουτε 2 μηνων σκυλακι μαθαινει κολπα 2 χρονων ομως μπορει και με το παραπανω σκεψου το. ετσι και αλλιως... σε τι ακριβως θελεις να το εκπαιδευσεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
στο να περπατά μαζί μου να μην γαβγίζει πολύ και να πηγαίνει σε έναν χόρο να αποβάλλει.Ένας ακόμη λόγος είναι ότι θέλω να είναι μελί ή καφέ.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα westy που θες εσυ ειναι λευκα!...αυτα που λες εσυ ενα σκυλι 2 χρονων θα τα μαθει ποιο ευκολα απο ενα 2 μηνων κουταβι που θα θελει καθε 2-3 ωρες να βγαινει εξω για αναγκη του,αλλιως θα σου λερωνει τον τοπο.γιατι τα κουταβια δεν μπορουν να κρατηθουν.ασε το κλαμα τους στις πρωτες μερες που θα μενει μονο του..τωρα αμα τραβαει το λουρι στην βολτα και αυτο το μαθαινει πολυ ευκολα,που εγω δεν το βρισκω προβλημα σε τετοια σκυλια,γιατι δεν εχουν και πολυ δυναμη....αμα δεν τον θελεις τοτε οκ,αλλα μου φενεται δεν ξερεις πολλα απο σκυλια,και πρωτου παρεις διαβασε...
|
|
|||
|
|||
![]()
τα pomeranian ειναι πολυ γλυκα και θα ηθελα να παρω ενα τι μου πρωτεινεται pomeranian westie?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|