|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το φυτό που κυριαρχεί (με τα μακρυά φύλα σαν φύκι) τι είναι? Έχει απαιτήσεις?
|
||||
|
||||
![]()
Για Vallisneria gigantea μου κάνει...
Ρίξε μια ματιά εδω http://www.tropica.dk/productcard_1.asp?id=054 ...η οποία παλεύει με τα κύματα;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γυρισε λιγο την εξοδο της αντλιας σου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Andrea ...έχω αλλάξει τον κυκλοφωρητη που είχε το ενυδρείο από 600αρι σε 1000αρι εξου και τα κύματα αν το στρέψω προς τα κάτω σηκώνει χώματα , αν το στρέψω προς τα πάνω τότε έχουμε πραγματικά κύματα… εκεί που το έχω ενοχλεί λιγότερο τα ψάρια ε μπορεί να ταλαιπωρεί της vallisneries λιγάκι ….
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα είδα το ένα απ 4 labido μου να έχει ασπρίσει από τη μέση και κάτω ….να ανησυχώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να πω μια ιδεα να σβησεις τα φωτα για μια δυο μερες.
και βαλε θερμοκρασια στους 29. κοψε το φαι για μια δυο μερες και κανε μετρησεις να δουμε τι γινεται. Αλλα ασ πουν και πιο ειδικοι κατι αλλο |
|
||||
|
||||
![]()
up!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι vallisneria rubra spec αντέχει από 18 εως 28 c και είναι από ότι έχω δει αρκετά ανθεκτικό αφού επιβίωσε από την ταλαιπωρία του στρωσίματος …
|
|
|||
|
|||
![]()
Το στρωσιμο δεν ταλαιπωρει τα φυτα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Για Αφρικανεσ | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-09-06 12:38 |
Φυτα με αφρικανες | panos73 | Malawi | 3 | 01-07-06 09:07 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |