|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι κανουν τα ψαρακια?
εχω βρει καποιους που εχουν να σου/μου δωσουν |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα αμα δε μας πει το μεγεθος δεν μπορεις να ξερεις τιποτα εγω νομιζω αν ειναι κατω απο 6cm οτι ειναι και τα δυο αρσενικα αλλα σιγουρα θα σου πει η συμπεριφορα οταν μεγαλωσουν...
|
||||
|
||||
![]()
εκει περιπου ειναι
το ενα ισος να ειναι 4 το αλλο πρεπει να ειναι περιπου 6 |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι αν και έχουν κάνει σε διαφορετικές γωνίες της φωλιές τους , εχουν έχουν αρχίσει και κάνουν αρκετές βόλτες παρέα....
![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fish_bill : 18-12-07 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαν και 2 ακόμα θηλυκά …τώρα είμαστε 2 – 2 στόχος τώρα είναι να αποχωριστώ το ένα από τα 2 αρσενικά και να βάλω ενα θηλυκό ακόμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φυτό που κυριαρχεί (με τα μακρυά φύλα σαν φύκι) τι είναι? Έχει απαιτήσεις?
|
||||
|
||||
![]()
Για Vallisneria gigantea μου κάνει...
Ρίξε μια ματιά εδω http://www.tropica.dk/productcard_1.asp?id=054 ...η οποία παλεύει με τα κύματα;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γυρισε λιγο την εξοδο της αντλιας σου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Andrea ...έχω αλλάξει τον κυκλοφωρητη που είχε το ενυδρείο από 600αρι σε 1000αρι εξου και τα κύματα αν το στρέψω προς τα κάτω σηκώνει χώματα , αν το στρέψω προς τα πάνω τότε έχουμε πραγματικά κύματα… εκεί που το έχω ενοχλεί λιγότερο τα ψάρια ε μπορεί να ταλαιπωρεί της vallisneries λιγάκι ….
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι vallisneria rubra spec αντέχει από 18 εως 28 c και είναι από ότι έχω δει αρκετά ανθεκτικό αφού επιβίωσε από την ταλαιπωρία του στρωσίματος …
|
|
|||
|
|||
![]()
Το στρωσιμο δεν ταλαιπωρει τα φυτα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Για Αφρικανεσ | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-09-06 12:38 |
Φυτα με αφρικανες | panos73 | Malawi | 3 | 01-07-06 09:07 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |