|
|
|||
|
|||
![]()
Μαζί με τα γκάπι τι άλλα ψάρια να βάλω.Κανένα κόρυ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορω γιατι παιδευεσαι με κουβαδες και πλαστικα.Ενα ενυδρειακι 50 λιτρων ποσο μπορει να κοστισει??Και αν αγορασεις 5 τζαμακια 5αρια και τα κολλησεις θα σου βγει ακομη πιο φθηνα.Φιλικα παντα Νικος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και θερμοστάτη καλύτερα να πάρεις περισσότερα watt απο ότι είναι τα λίτρα σου για να μη βαράει 24ωρα αναμμένος και να δουλεύει πιο ξεκούραστα! ¶σε που με 50 watt σε 50 λίτρα και με θερμοκρασία δωματίου 10+ βαθμούς κάτω απο αυτό που θέλεις, ο θερμοστάτης αποκλείεται να σε υποστηρίξει!
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά σήμερα πήγα και ρώτησα και βρήκα ενυδρείο 65 λίτρων με όλο τον εξοπλισμό αφισα και μερικά πλαστικά φυτά 90 ευρώ.Το απόγευμα πάω να το πάρω.Γίνεται να το στρώσω με ένα χρυσόψαρο και ΄μετά από πόσες ημέρες να βάλω τα ψάρια που θέλω;Γιατί μέχρι να στρώσει το 96 λιτρό μου είχαν περάσσει ένα μαγαζί ψάρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντί να το στρώσεις με ένα χρυσόψαρο γιατί δεν το μπολιάζεις?
Και ποιο ανώδυνα και ποιο γρήγορα θα κάνεις δουλειά!
|
|||
|
|||
![]()
Πώς θα το μπολιάσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεταφέροντας υλικό από ήδη στρωμένο ενυδρείο!
Φυσικά μπορείς να περάσεις και από τα γραφεία του συλλόγου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να γνωριστούμε από κοντά και να λύσεις πολλές από τις απορίες σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Φιλικά πάντα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aν έπιαναν τα χέρια μου θα το είχα φτιάξει .
------------------------- Έχει κανένας γκάπις να μου χαρίσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη betta-friend : 29-12-07 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ρωτησες καποιον πριν αν σου χαριζει γκαπακια??
Να σου χαριζουν γκαπις θες ή να τα κανουν και παραδοση στον χωρο σου????
|
||||
|
||||
![]()
Τα κορυντόρας θέλουν μαλακό νεράκι!!! Ενώ τα guppy θέλουν σκληρό ή αλλιώς νεράκι βρύσης !
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χλωροφόρμιο κάνει??? | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 26-05-07 08:25 |
Τι κάνει στρογγυλούς τους Δίσκους; | John T | Δίσκοι | 20 | 30-06-05 23:14 |
Τι κάνει ο τύπος !!! | Akis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-05-05 10:53 |
Η λαδομπογιά κάνει κακό; | RGPOL | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-04-04 23:10 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |