|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις το ίδιο και για πάτο. Αν αυτός ο φιλές σου φαίνεται μεγάλος, υπάρχει και ακόμα ψιλότερος, όχι από πλαστικό (δεν θυμάμαι τι υλικό πάντως αν και μεταλλικό κάνει για το νερό). Αν χρειάζεσαι 1 μέτρο μήκος για παράδειγμα, παίρνεις 1,10-15 και το περίσσεμα το γυρνάς προς τα κάτω έτσι ώστε να πιάσει μέσα στο υπόστρωμα σου (βαθιά). Χώνεις τα φυτά σου εκεί που θέλεις και ρίχνεις λίγο ψιλό χαλίκι από πάνω για να το καλύψεις και αυτό είναι όλο (φαντάσου ένα μεταλλικό π με πολύ μικρά ποδαράκια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() @βασιλη.. οχι δεν φταιει αυτο εχω παρα πολυ χαλικι.. οταν ομως το ενυδρειο ειναι φουλ φυτεμενο, και εχει και ψαρια μεσα που τα κουνανε, και καθαριζεις και εσυ καθε τοσο με τη σκουπα..ε ολο κυνηγαω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα πρόβλημα όταν είχα πλαστικά φυτά μέσα, επειδή επέπλεαν με το παραμικρό. Αγόρασα φύλλο από μολύβι, το έκοβα όπως ήθελα με ψαλίδι, το έκανα μια στροφή στη βάση και έμενε εκεί!!! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο τώρα με σκληρότητες κλπ, αλλά τώρα δε χρησιμοποιώ, έχω αληθινά και είναι μια χαρά. Μπορείς να το ελέγξεις πάντως...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
1)θελω και εγω να στεριωσω κερατοφυλο σε μια μεταλικη ραβδο (ανοξειδωτη)
θελω να βγαλω ολη την ζουγκλα και να κοψω 10 κομματια 15 εκατοστα και να τα δεσω απο την μεταλικη ραβδο την οποια θα θαψω μεσα στο χαλικι, ετσι θα φαινεται σαν να ειναι φυτεμενα ξερω οτι θα ερθουν επανω μετα απο λιγο αλλα θελω να το δοκιμασω καμια ιδεα για την μεταλικη ραβδο; 2)για riccia η java moss αν την χωσω μεσα σε ψιλο διχτακι πλαστικο μολις αναπτηχθει θα μοιαζει με γρασιδι (εχω δει φωτογραφιες απο ξενο φορουμ) καμια ιδεα για το ψιλο πλαστικο διχτυ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατεντα για αδειασμα ενυδρειου. | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-04-08 15:06 |
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? | georgetax | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-03-07 00:59 |
ερωτηση για πατεντα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-02-07 17:50 |