|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές τις μέρες έχω σκοπό να φτιάξω ενα φυτεμένο κύβο 25x25 με ένα μονομάχο μέσα!Το έχω φανταστεί πολύ ωραία στο μυαλό μου.Θα χρειαστώ φίλτρο? Επειδή ο μονομάχος απ'οτι ξέρω ζεί και χωρίς...Καμία άλλη συμβουλή? Μόλις τελειώσει θα βάλω και φωτό!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να υπάρχει φιλτρο αλλα και ...θερμοστατης!
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι απλα καλο απαραιτητο ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να υπάρχει φίλτρο ...
ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να υπάρχει θερμαντήρας ... ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να βάλεις φωτό όταν το ετοιμάσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο πολλές ώρες και πολύ προσεκτική δουλεία,το μικρό ''κοκορετσάκι'' είναι έτοιμο!!!!Μήπως έκανα μια μικρή βλακεία και δεν έκανα κόψιμο πίσω για τα σχετικά? μπορώ να το κάνω μετά? Παιδιά η συνέχεια μετά τις γιορτές γιατι θα λείπω διακοπές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε φίλε, ωραία δουλεια...Αντε και σε 200 λίτρα...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή με ενδιαφερει το project ...μπορείς να βάλεις μερικά χαρακτηριστικά της κατασκευης?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι πολύ απλό: 3mm τζάμι, διαστάσεις 25x25x25,εσωτερικό φίλτρο(οσο ποιό μικρό τόσο το καλύτερο γιατί τα λίτρα είναι λίγα και θα γίνει πλυντήριο),φωτισμό με ένα κοινό σποτάκι απο μαγαζί με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και ανάλογο θερμοστάτη. Τώρα απο διακόσμιση,βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει...Καλή επιτυχία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|