|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσον καιρο τρεχει το ενυδρειο σας;Μεχρι τωρα δεν ειχατε προβληματα-θανατους ψαριων;Διακοσμητικα σε πλουσια ποικιλια θα βρεις σε ολα τα μεγαλα καταστηματα του χωρου στην Αθηνα.Καποια στελνουν (ταχυδρομικα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικο για μενα δεν ειναι η διακοσμηση (ειναι θεμα προσωπικου γουστου),αλλα οτι εχεις πολλα ψαρια για τα λιτρα σου και μη συμβατα μεταξυ τους.
|
||||
|
||||
![]()
¶ν και είμαι τελείως αντίθετος με διακοσμητικά στοιχεία τύπου ακρόπολης,ναυαγίου,(μέχρι και τασάκια έχω δεί σε ενυδρείο), στην φωτό φαίνεται η βάση του ενυδρείου η οποία φέρνει σε ακρόπολη και αρχιτεκτονική τέτοιου είδους οπότε στο μάτι ίσως να ταιριάζει και αφού ο φίλος Στράτος προτιμάει τέτοιου είδους διακόσμιση μεγειά του με χαρά του,αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός,την κριτική τη χώρτασε.Για τα ψάρια όμως πρέπει να το κοιτάξεις το θέμα για να μήν έχεις προβλήματα στο μέλλον.Τεσπα,κοίτα στην κατηγορία επαγγελματίες,εκεί θα βρείς αρκετούς και άνοιξε κάποιο θέμα ή στείλε τους π.μ. για να σου πούν τί έχουν πόσο το έχουν,άν στο στέλνουν και πόσο θα σου κοστίσει η όλη υπόθεση.
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε μου.Προσωπικά δεν μου αρεσουν τα μνημεια και οι κιονες στα ενυδρεια αλλα αν σου αρεσει εσενα εμενα μου περισσευει...δικο σου ειναι το ενυδρειο και βαζεις οτι γουσταρεις.Το ωραιο ειναι υποκειμενικο έξαλλου...
![]() ![]() ![]() ![]() Οσο για φυτα με την συνθεση σου απλα δεν...τσαμπα κοπος και χρημα. Ολα αυτα στα λεω φιλικα για να αποφυγεις την ταλαιπωρία. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδία ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και την άμεση ανταπόκριση. Με το θέμα της συμβίωσης παρόλα αυτά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. .τα ψάρια είναι φιλικά μεταξύ τους και σας πληροφορώ ότι συνυπάρχουν αρμόνικα μέσα στο ενυδρείο όσο παράξενο και αν ακούγετε . όποτε πιστεύω το θέμα της συμβίωσης τουλάχιστον να το έχω πετυχει. Τώρα για το πολλά ψάρια που αναφέρθηκε το ενυδρείο είπαμε ότι είναι 250lit .έχω 25 ψάρια. Είναι πολλά ???και αν ναι ποσά προβλέπετε για τα λίτρα μου ?
Για το θέμα του στρωσίματος απλά μου είχε πει ο πετσοπας ότι το στήνεις μου έδωσε και κάτι φαρμακακια για την δημιουργία βιότοπου και μετά από 24 ώρες άρχισα να του βάζω ψάρια .Δουλεύει εδώ και ένα μίση μηνά και η απώλειες που είχα ήταν στης 5. Υπάρχει περίπτωση να μου πει κάποιος τη κάνω και ποιον δρόμο τραβώ?? Παρακαλώ κάποιος να απάντηση και να δώσει τρόπω λύσεις…….. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 λίτρα/εκατοστό ψαριού να βάλω 40 ψάρια ή ψάρια μαζικού μήκους 1,30cm. Παράθεση:
Το ενυδρείο σου αυτή τη στιγμή νοσεί,λίγο διάβασμα θέλει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../aquastart.htm Καλή τύχη....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |
Καραρχάριος. Ερωτήσεις | Nightfall | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 19-09-07 16:01 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Μα, εντελώς αρχάριος !!!... | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-06-07 16:43 |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |