|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς επίσης να περάσεις από τα γραφεία του συλλόγου να δεις στην πράξη πως έχει φτιάξει ο Γιάννης (accnt) γειώσεις για τα μέλη του ΠΣΦΕ.
|
|
||||
|
||||
![]()
δωσε μας ενα παραδειγμα για εμας του ΚΒΕ ειναι λιγο δυσκολο να ερθουμε στα γραφεια
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα μπορω να περασω; και τι ωρα;
Ο Γιαννης θα ειναι εκει γιατι εχω και συγγενεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό το άρθρο!
¶ρα πρέπει να συνδέσουμε το καλώδιο της γείωσης στα σημεία που έχω σημειώσει με κόκκινο βέλος;; Πάντως εγώ έλεγξα και τα δύο ενυδρεία μου και τα δύο έχαναν. |
|
|||
|
|||
![]()
αυτη που δινεις στην φωτογραφια ειναι η σουκο
θα ηταν καλο να διορθωσεις το μηνυμα σου γιατι μπορει να υπαρξει καποια παρανοηση και να παει καποιος απο εμας να συνδεσει καλωδιο κατευθειαν στην πριζα (και ειναι πολυ κοντα η φαση για να ακουμπησει κατα λαθος το καλωδιο εκει για μια στιγμη) |
|
||||
|
||||
![]()
δενυπαρχει κανενα ενυδρειο που να μην εχει διαροη ρευματος απλα ειναι τοσο εμελητεα τις περισοτερες φορες που δεν το καταλαβενεις αλλωστε αν εχει η εγκατασταση του σπιτιου ρελε διαφυγης θα επεφτε αμεσως ακομα και με τον τροπο που λετε οτι γειωνετε ενα ενυδρειο ειναι πολλη πιθανο να ριχνει το ρελε οποτε δεν κανουμε τιποτα η παραμικρη διαροη ρευματος ακομα και 30mA το ριχνει
|
|
||||
|
||||
![]()
Διόρθωσα κάπως το προηγούμενο μήνυμα και η εικόνα είναι αυτή παρακάτω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γειωση και ενυδρειο. | netblues | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 162 | 08-01-18 22:03 |
Ηχος και ενυδρειο | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 03-05-09 10:53 |
Γειωση | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 03-04-07 20:26 |
Δεστε Και Αυτο Το Ενυδρειο | nendosstelios | Malawi | 13 | 27-06-06 19:44 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |