|
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρειακό Αλάτι ή χονδρό τυροκομικό!!!
¶ντε και ίσως κανένα melafix.
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχει άρθρο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "ΕΝΥΔΡΕΙΟ"
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εγω στο φαρμακειο μου εχω σχεδον ολοκληρη τη σειρα της ΑΡΙ.
Αλάτι, melafix, pimafix, general cure, furan 2 και super ick cure. Επίσης εχω και ectozon. Βεβαια το super ick cure δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε μια και το αλατακι παντα εχει κανει τη δουλεια του αλλα για 5-6 ευρω που κανει προτιμησα να το εχω. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...599MB R3DIZN0
πχ αυτο ενοεις ενυδρειακο αλατι μανωλη? Όχι αυτό! Διότι από μια γρήγορη ματιά είναι για θάλασσα!!! Εσύ θες απλό αλατάκι για θεραπεία!!
|
||||
|
||||
![]()
αν εχω καταλαβει καλα δυο πραγματα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε χοντρο τυροκομικο και ενυδρειακο οπως αναφερεται συχνα το οποιο ειναι σχετικα ακριβο γιαυτο και δεν το περνουμε
οταν λεμε ενυδρειακο αλατι δεν ενοουμε δηλαδη αυτο που ριχνουν οι θαλασσινοι?υπαρχει ενυδρειακο απλα για θεραπεια?ποιας μαρκας? sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω ασχοληθει με το θεμα ασθενειες οτι ψαρι εχω χασει το εχω χασει στα μπαμ ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
to melafix τι ειναι;(για ποια ασθενεια κανει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|