|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως χρησιμοποιώ χαλικι 1-3 mm και ποτε δεν ειχα προβλημα στην αναπαραγωγη των κιχλιδων μου.Ειτε οταν ειχα μαλαουι ειτε ταγκανικα..
Και συγκεκριμενα στο τελευταιο μου ενυδρειο με τετοιο χαλικι γεννανε οι αυλονακαρες μου. Σιγουρα με την αμμο θα "περνουσαν" καλυτερα ,αν και θα ειχες αλλα προβληματα..αλλα και με το χαλικι μια χαρα ειναι. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλες foto;
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα το σαββατοκυριακο αλλες φωτο :Ρ θα βαλω καινουρια mbuna.. θα βαλω τα Haps σε ενα ενυδρειο 300 λιτρα μονα τους (4 aulonacares , 1 livingstoni)
θα παρω και αλλα φυτα θα βαλω και αλλες πετρες και αφου τελειωσω το aquascaping και δεσω τα φυτα με πετονια στις πετρες τοτε θα βαλω νεες φωτογραφιες :Ρ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχάρα διάχυσης για λάμπες φθορισμού | frits | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-02-07 13:12 |
προβλημα διαχυσης co2 | prodigy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 13:42 |
Νέο μέλος ερωτησεις για co2 και διαχυσης | georgesa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-11-05 16:31 |
Προβλημα διαχυσης Co2 | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 25-02-05 16:40 |
φιλτρο βιθου! | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-05 23:56 |