|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποια σειρα εξωτερικων φιλτρων της ΕΗΕΙΜ πιστευετε ειναι η καλυτερη? | |||
Classic |
![]() ![]() ![]() ![]() |
200 | 41,58% |
Ecco |
62 | 12,89% |
Professionel |
14 | 2,91% |
Professionel II |
68 | 14,14% |
Professionel 3 |
83 | 17,26% |
Thermofilter |
4 | 0,83% |
Wet/Dry |
10 | 2,08% |
Professionel 3 Electronic |
40 | 8,32% |
Ψήφισαν: 481. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω bill νομιζω οτι η ψηφοφορια επρεπε να λεει classic η συνχρονα<pro ecco> η ακομα καλυτερα classic ecco pro
γιατι δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα μεταξυ pro pro2 κτλ ωστοσο εγω ψηφισα pro2 γιατι ειναι το καλυτερο που εχει περασει απο τα χερια μου μεταξυ 2234,2236 και ενος 2215 που εχει καιρο ενας κολητος μου του οποιου εχω στησει το ενυδρειο και του το συντηρω σχεδον αποκλειστικα εγω
|
|||
|
|||
![]()
το θέμα του καλυτερότερου, και με απασχόλησε αλλα και μου κόστισε, ο Νεοκλής ξέρει
![]() λοιπόν μια καλή ερώτηση θα ήταν, πόση τεχνολογία είναι απαραίτητη, αλλη καλή θα ήταν, τι είναι αυτό που κάνει ενα καλό φίλτρο, η απάντηση είναι εύκολη, καλό φίλτρο είναι αυτό που κάνει καλά τη δουλιά του. Τι το κάνει λοιπόν να κάνει καλά τη δουλιά του? τα φωτάκια? οι αντιστάσεις για θέρμανση? το όμορφο πράσινο διαφανές πλαστικό του.. Ας είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ας βάλουμε μια λίστα απο 10-12 πράγματα που θα θέλαμε, ας έχουν αυτά σχέση με την ιδέα του φίλτρου, ας βαθμονομήσουμε αυτά τα πράγματα με 1 2 3 σοβαρό, πολύ σοβαρό η όχι και τόσο σοβαρό, και μετά ας δούμε που πάμε.. όλα τα άλλα είναι συναίσθημα, εφ' όσον δεν έχουν καποια αντικειμενική και προσυμφωνημλενη τεκμηρίωση .. καλήν εσπέραν σας! |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστος...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειδα καλαματα..και λεω μπας και ειναι απο τα τει μου? εισαι? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτοχος Ecco pro 200 πλέον
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eιχα το ecco 2231 για 10 χρονια περιπου - σκυλος!
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρο diy
|
|
|||
|
|||
![]()
...με eheim αντλια?
![]() (Το θεμα ειναι "το καλυτερο εξωτερικο φιλτρο της ΕΗΕΙΜ " ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |