|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποια σειρα εξωτερικων φιλτρων της ΕΗΕΙΜ πιστευετε ειναι η καλυτερη? | |||
Classic |
![]() ![]() ![]() ![]() |
200 | 41,58% |
Ecco |
62 | 12,89% |
Professionel |
14 | 2,91% |
Professionel II |
68 | 14,14% |
Professionel 3 |
83 | 17,26% |
Thermofilter |
4 | 0,83% |
Wet/Dry |
10 | 2,08% |
Professionel 3 Electronic |
40 | 8,32% |
Ψήφισαν: 481. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψηφιζω classic για 2 λογους:
1) γιατι ειναι σκυλι 2)γιατι ειναι σκυλι και 3)γιατι ειναι σκυλι... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω bill νομιζω οτι η ψηφοφορια επρεπε να λεει classic η συνχρονα<pro ecco> η ακομα καλυτερα classic ecco pro
γιατι δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα μεταξυ pro pro2 κτλ ωστοσο εγω ψηφισα pro2 γιατι ειναι το καλυτερο που εχει περασει απο τα χερια μου μεταξυ 2234,2236 και ενος 2215 που εχει καιρο ενας κολητος μου του οποιου εχω στησει το ενυδρειο και του το συντηρω σχεδον αποκλειστικα εγω
|
|||
|
|||
![]()
το θέμα του καλυτερότερου, και με απασχόλησε αλλα και μου κόστισε, ο Νεοκλής ξέρει
![]() λοιπόν μια καλή ερώτηση θα ήταν, πόση τεχνολογία είναι απαραίτητη, αλλη καλή θα ήταν, τι είναι αυτό που κάνει ενα καλό φίλτρο, η απάντηση είναι εύκολη, καλό φίλτρο είναι αυτό που κάνει καλά τη δουλιά του. Τι το κάνει λοιπόν να κάνει καλά τη δουλιά του? τα φωτάκια? οι αντιστάσεις για θέρμανση? το όμορφο πράσινο διαφανές πλαστικό του.. Ας είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ας βάλουμε μια λίστα απο 10-12 πράγματα που θα θέλαμε, ας έχουν αυτά σχέση με την ιδέα του φίλτρου, ας βαθμονομήσουμε αυτά τα πράγματα με 1 2 3 σοβαρό, πολύ σοβαρό η όχι και τόσο σοβαρό, και μετά ας δούμε που πάμε.. όλα τα άλλα είναι συναίσθημα, εφ' όσον δεν έχουν καποια αντικειμενική και προσυμφωνημλενη τεκμηρίωση .. καλήν εσπέραν σας! |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστος...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειδα καλαματα..και λεω μπας και ειναι απο τα τει μου? εισαι? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτοχος Ecco pro 200 πλέον
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eιχα το ecco 2231 για 10 χρονια περιπου - σκυλος!
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρο diy
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να βγει καποιο συμπερασμα, θα επρεπε να εχουμε αποψη για ολα τα παραπανω φιλτρα...
Αλλιως αν ο καθενας ψηφιζει αυτο που εχει, τοτε για αρχή το classic δεν θα επρεπε να υπαρχει καν, καθοτι ως φθηνοτερο ειναι δημοφιλεστερο... Τωρα κατα ποσον ειναι καλυτερο απο τα αλλα ομως σηκωνει πολυ κουβεντα. |
|
|||
|
|||
![]()
ας κανουμε αυτην την κουβεντα τοτε (ετσι και αλλιως απο το δημοψηφισμα δεν βγαινει κανενα χρησιμο συμπερασμα, περα απο την επιβεβαιωση που θα νιωσουν μερικοι οτι εχουν το "καλυτερο")
θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καθένας από μας, έχει κάνει την καλύτερη επιλογή και άρα η ανταλλαγή θα παραμείνει σε επίπεδο απόψεων και όχι γνώσεων αφού θα αναχθεί σε σύγκριση προσωπικών επιλογών...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΚΡΙΤΙΡΙΑ Τολμώ να προτείνω π.χ: - τιμή αγοράς - σχεδιασμός εσωτερικού, εξωτερικού και συνδέσεων - Ανθεκτικότητα, υλικών και ποιότητα κατασκευής - κόστος επιχείρησης και συντήρησης - -?????? (και άρα ίσως 5 μονάδες ανά χείρας για απόδοση) - -??????? (η έξι)... Ας πούμε ότι έχουμε πρώτα από όλα γνώση και άποψη, για κάθε σειρά, πράγμα που προϋποθέτει και εμπειρία με το κάθε φίλτρο, πράγμα αδύνατον για του περισσότερους από εμάς. Αλλά ας υποθέσουμε και ας προχωρήσουμε σε μια βαθμολόγηση δίνοντας τις 4 μονάδες, μία για κάθε κατηγορία όπως προτείνω, σε κάθε μία από τις «οικογένειες» φίλτρων, που έχετε ορίσει. Κάπως έτσι ίσως μπορέσουμε να συμφωνήσουμε για το τι ακριβώς ψάχνουμε να βρούμε... αλλιώς, όλοι μας έχουμε ότι καλύτερο από φίλτρα... Χεχεχε.. Παρακαλώ τα σχόλιά σας Περιπίπτοντος, για όποιους αρέσει να ακούν μουσική από το δίκτυο, http://delicast.com/radio/USA/jazz/202.fm_Classic_Jazz |
|
||||
|
||||
![]()
θεωρω το προ ως καλυτερο γιατι συνδιαζει τα πλεονεκτηματα του προ 2 (καλαθακι, βανακια, αθορυβη λειτουργια) δεν εχει τα μειονεκτηματα του κλασσικου που τα βανακια του μαζευουν στερεα υπολειματα και βουλωνουν και μπορεις να το βρεις σε καταπληκτικες προσφορες με τα υλικα δωρο.......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καλό ακούγεται το προ, αλλα για 370 λίτρα, δεν έχει απάντηση σε προ... η μήπως 2 προ? ------------------------- ενώ δηλώνουμε χρήστες της eheim, μήπως υπάρχει και γνώση για άλλες μάρκες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βαγγέλης (Dearangelo) : 14-11-07 στις 13:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το 2217 (6,6 vol-1000lt/h) 140ευρώ (άδειο), ενώ το 2026(9vol-950lt/h) με υλικά 170 ευρώ. Εσείς ποιο θα προτιμούσατε από θέμα τιμής? Δεν ξέρω αν παρεκτρέπω την συζήτηση αλλά θα προτιμούσα το 2026. |
|
|||
|
|||
![]()
2026
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τωρα χωσε-ταιμ γιατι τα πιο πανω που ελεγα αλλαξαν δραματικα σε 7 μηνες.
eheim 2026 κομπλε με υλικα Δεκεμβριος 2007 waterinn = 157¤ aquaristic.net = 149.95¤ aquaristikshop.com = 149.95¤ Ιουλιος 2008 waterinn = 212,10¤ ![]() aquaristic.net = 149.95¤ aquaristikshop.com = 149.95¤ eheim 2028 κομπλε με υλικα Ιουλιος 2008 waterinn =282,15¤ ![]() ![]() ![]() aquaristic.net = 189.95¤ + 10% δωροεπιταγη aquaristikshop.com = 199.90¤ ΥΓ ααα και αυτα περι συντηρησης κομμενα. Καθε μηνα αλλαγη Filter Wool μονο και αυτο γιατι ανοιγω για να βαλω φρεσκια τυρφη.
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο, ξερεις τι εκαναν μαλλον και δεν τους βγαινει το οικονομικο(εξου και οι τεραστιες αυξησεις)?
...Εβαλαν δωροεπιταγη το 50% της αξιας του φιλτρου(η αυξηση φαινεται και στα μικρα φιλτρα). Με τις παλιες τιμες δεν τους εβγαινε η προσφορα. Μεγαλη παγιδα οι νεες τιμες. Με τις τιμες που δινεις για το Δεκεμβρη 07 συνεφερε αβλεπη το WaterInn αλλα οπως φαινεται, οχι πλεον. |
|
||||
|
||||
![]()
τα ecco ειναι η εξελιξη τον Classic προς το ακομη καλυτερο φιλτρο της eheim
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |