|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε αυτή τη φορά θα μείνω σε στυλ Amano, minimal, όσο λιγότερα είδη γίνεται. Το επιθυμητό ήταν να μείνω μόνο με Micranthemoides αλλά θέλω τις βαλισνέριες για να τραβάν τα νιτρικά. Τα άλλα τα λυπήθηκα να τα πετάξω, πέρασαν την ταλαιπώρια όλο το καλοκαίρι, άντεξαν 6 μήνες όχι και με τις καλύτερες συνθήκες και θα τα στείλω τώρα που πάω να στρώσω την κατάσταση; Όσο για ludwigia, αν μου κάτσει, φαντάζομαι ότι θα είναι ωραίο ένα κόκκινο φυτό για να σπάσει τη μονοτονία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγα τα αιματα γιατι θα πλυμηρησουμε Μακη τι λεει ο θειος ;;;; δεν επιτρεπετε τετοια λογια
|
|
||||
|
||||
![]()
Φωτισμός 6 ώρες είναι πολύ λίγο , ξεκίνα με 8ωρο τις 2 λάμπες και αύξησε σταδιακά τις ώρες της τρίτης που θα την ανάβεις στην μέση της φωτοπεριόδου .
Έχεις πολύ λίγα φυτά , γέμισε προσωρινά το πίσω μέρος με κάποιο εύκολο φυτό γρήγορης ανάπτυξης (π.χ polysperma) και όσο το umbrosum και "η παρέα του" τα πάνε καλά και απλώνουν θα τους δίνεις χώρο αφαιρώντας polysperma . |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που προτείνεις το σκέφτηκα στην αρχή αλλά είναι από δύσκολο έως αδύνατο γιατί το ενυδρείο είναι στο γραφείο και τις περισσότερες ώρες απουσιάζω. Να το αφήσω σε κάποιον άλλο...δεν...(το έκανα το καλοκαίρι κι έχασα ένα σκασμό ψάρια και φυτά). όσο για φυτά γρήγορης ανάπτυξης, υπάρχει μια σκέψη...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάκη μπορείς να παίξεις με 2 χρονοδιακόπτες....
Και να καθορίζεις εσύ κάθε τόσο πότε να ανάβουν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τελευταία νέα από την αναβάθμιση. Στην πρώτη φωτό το πλέγμα με τη java moss (ευγενική χορηγία του Strahos από τη συνάντηση της Κυριακής - και πάλι σε ευχαριστώ) και στη δεύτερη το πλέγμα στη θέση του μέσα στο ενυδρείο. Η Moss δεν είναι και πολύ πυκνά βαλμένη αλλά νομίζω ότι είναι ικανοποιητικά (σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει στο Internet). Αυτό που μένει τώρα είναι να μεγαλώσει η java και να στήσει τον τοίχο (όπως τον φαντάζομαι). Σήμερα ξεκίνησα και λίπανση με pottasium sulfate (γιατί τα είδα κάπως τα φυτά). Θέλω να πιστεύω πως τα χριστούγεννα θα σας εκπλήξω ευχάριστα με τις εξελίξεις στο ενυδρείο μου
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 16-04-08 στις 22:45 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως ξεχωρίζει κανεις τα σκαλάρια από τα Altum? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-10-07 21:47 |
Προβλημα Με Τα Φυτα | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-11-05 01:27 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
Σχετικά με τα τζαμια | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 04-09-05 18:53 |
Προβληματα με τα φυτα | Emmanuela | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-01-03 14:04 |