|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται!Το μονο που μενει ειναι να παω σε ενα μαγαζι αεριων για να μου βαλουν το αναλογο πασο!Αλλα και τωρα με 85watt και DIY CO2 PH 6,5 δεν εχω αλγες
|
||||
|
||||
![]()
98W σε 100λτρ και CO2 μπουκαλα με controler, τα φυτά σου θα είναι ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΑ!!! αλλα μην ξεχνάς κάτι, άλλο είναι 98W με λαμπες Τ8 και άλλο με λάμπες Τ5, οι λάμπες Τ5 δίνουν περίπου 140% φως(σε συγκρηση με Τ8 ) στα ίδια Watts.
|
|
||||
|
||||
![]()
και η aquastar ροζ ειναι!το λεω γιατι τη δουλευα σε προηγουμενο ενυδρειο.αν δεν εχεις παρει λαμπες εχω 4 39αρες Τ5 δες στο πωλουνται διαφορα ενυδρειακα.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι καλο η κακο?Διοτι τα 78watt θα ναι Τ5 και τα υπολοιπα 30 Τ8.Εκανα λαθος που ειπα πριν 98,108watt βγαινουν
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολλά.... Πας πάνω από 1W/λίτρο...
Σε τόσα λίτρα μήπως να έβαζες μόνο τις Τ5 (1 gro lux + 1 daylight)...?? |
|
||||
|
||||
![]()
Η daylight ομως εχει μια ασχημη κιτρινιλα.Σκεφτηκα και 3η λαμπα μιας και θα ναι λιγο blackwater οποτε θα κοβει φως.Απτην αλλη 2 Τ5 βγαζουν με αναλογια 140% 109watt Τ8.Ελπιζω να το καταλαβες ετσι χαλια που το πα!Αν το κανω 2 Τ5 μπρος βαζω τη day πισω gro?
|
||||
|
||||
![]()
το ποια θα βαλεις μπροστα και πια πισω ειναι καθαρα τι σου καθεται καλυτερα οπτικα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχει αναφερθεί παλιά σε κάποιο ποστ για την σειρά που "πρέπει" να μπουν οι λάμπες... Είχε υποθεί ότι η Jbl πρότεινε να μπαινει η άσπρη μπροστά και ροζ πίσω για να δείνει και την αίσθηση του βάθους.... Τώρα τι να σου πω, εξαρτάται από την μία από τα φυτά που θα έχεις (πχ κάποιο χαλί) αλλα από την αλλη πιστεύω ότι είναι και θέμα γούστου... ------------------------- Φυσικά..... Sylvania T5 gro-lux, Arcadia T5 plant-pro.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 17-10-07 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
6*6αρια τσαμπα θα χιλιοτρυπησεις το καπακι γιατι να βαλεις 6 και οχι 4 μεγαλυτερα? ![]() επισεις να προβλεψεις να βγουν τα μπαλαστ των λαμπων εξω απο το ενυδρειο οπως δηποτε αλλιως δεν προκειται να εχεις τις θερμοκρασιες που λες το καλοκαιρι με τιποτα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
T5 DAYLIGHT | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-10-07 11:47 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ BALLAST T5 | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-04-07 12:46 |
T5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-05 09:01 |