|
|
|||
|
|||
![]()
Υποθετω ναι, αλλά αν γνωριζει σιγουρα καποιος ας το διαβεβαιωσει. Μου φαινεται τραβηγμενο απο μαγαζι να ειπες οτι εχει ψαρια μεσα και να σου δωσανε αμμωνια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι δυνατόν να πηρε αμμωνία απο το water-Inn γιατί απλά δεν έχει αμμωνία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως ειναι κατι σαν ammonia remover? Εχεις πεταξει το κουτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν αμπούλα και όχι κουτί και έγραφε επάνω total ammonia
Τέλος, δεν ξέρω τι ήταν αλλά όταν όταν τους περιέργραψα τα καθέκαστα και μου έβγαλαν και τιμές μου έδωσαν και δύο αμπούλες λέγοντας μου να τις βάλω πρώτα την μία που έγραφε όπως πρωείπα total ammonia και καμμιά ώρα μετά την άλλη που έγραφε bacteria. Βρήκα όμως μπόλι από κάποιον στο Μαρούσι που απάντησε στην αγγελία που έβαλα πρίν ένα 2ωρο και θα πάω να το πάρω και φαντάζομαι ότι τα προβλήματα μου θα αρχίσουν να βρίσκουν τον δρόμο τους
|
||||
|
||||
![]()
Mηπως ηταν αυτο και κανεις καποιο λαθος?
http://www.prodibio.fr/italien/stopammo.htm
|
||||
|
||||
![]()
ή μηπως αυτο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tetra Total Ammonia Kit
Μαλλον εχει δικιο, πρεπει να ειναι αυτο, τεστ αμμωνιας.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15 μέρες μετά τον γάμο?? ήρθαν και τα πρώτα αυγά (Σκαλαρια) | KOKORAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 22-12-07 02:30 |
Σταθερές τιμές 1 βδομάδα τώρα.... | johnsin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-09-07 08:06 |
Εδώ και 4 μέρες.... | Hypostomus | Greek Aquarist's Boards | 2 | 02-06-06 09:54 |
Γεννανε καθε 7 μέρες. | Νίκος | Δίσκοι | 23 | 10-09-04 21:48 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |