|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Η κατασταση των δισκων παραμενει ιδια και μετα την αλλαγη νερου.Ειμαι αναγκασμενος να εχω το ενυδρειο καλυμενο για να μπορουν να τρωνε.Θα ακολουθησω τις συμβουλες σας και βλεπουμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο κουραγιο και υπομονη περαστικα......
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω και παλι το φορουμ με καλα νεα αυτη τη φορα.Σημερα λοιπον εκανα δευτερη αλλαγη νερου 40% χρησιμοποιοντας μονο ΑΟ.Η αλλαγη εγινε το μεσημερι.Μεσα σε λιγες ωρες η συμπεριφορα των δισκων επανηλθε σε σχεδον φυσιολογικα επιπεδα.Λες και αλλαξαν ολα αστραπιαια.Κατα πασα πιθανοτητα λοιπον το νερο του δυκτιου εχει προβλημα.Αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι αν γινεται η δημιουργια νερου μονο με ΑΟ και προσθηκη των απαραιτητων στοιχειων απο εμενα.Η χρηση ενεργου ανθρακα μπορει να αντικαταστησει αυτη την διαδικασια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα μόνον νερό από Α.Ο. με την προσθήκη αλάτων ανασύστασης για να φτάσω το GH εκεί που πρέπει! Δεν θα ρίσκαρα με άνθρακα μια και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει στο νερό εφόσον όλα δείχνουν οτι μόνον αυτό φταίει!
|
||||
|
||||
![]()
Νερο απο ΑΟ και συμπληρωση με καταλληλο σκευασμα ιχνοστοιχειων και αλατων για δισκους.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |