|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το περιεργο παντως ειναι οτι οι δισκοι εκτος του προβληματος αυτου κατα τα αλλα δεν παρουσιαζουν αλλα συμπτωματα.Δηλαδη τρωνε κανονικα,οταν δεν βλεπουν ανθρωπο,ειναι κινητικοι και δεν εχουν χασει το χρωμα τους.Προς το παρον εχω καλυψει το ενυδρειο και αυριο θα κανω αλλαγη νερου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρατηρείς ίσως σωματίδια να κινούνται μέσα στο νερό σου;;; Καθε πότε κάνεις αλλαγές;;; Τι φίλτρα έχεις;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγες κανω καθε εβδομαδα 30%.Χρησιμοποιω φιλτρο αμβουργου.Σωματιδια παρατηρω(απο το φυλλοχωμα που ηρθε στην επιφανεια μετα απο αλλαγη θεσης των φυτων) εχουν ομως μειωθει κατα πολυ τωρα.Τι σχεση μπορει να υπαρχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
νερο ακαταλληλο για ποσιμο!!!! Ποιος ξερει τι εχει μεσα...... Το αντιχλωριο δεν αρκει....... Τα τεστ σου μετρανε μονο καποια δηλητηρια...... Ολα τα αλλα που μπορει να εχει ενα μη ποσιμο νερο δεν μπορεις να τα μετρησεις...... ΒΑΛΕ ΑΝΘΡΑΚΑ για να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο..... Δεν κοστιζει και δεν κανει κακο....... Οσο για τα βακτηρια ειναι πιθανο αλλα θα ειχε και αλλα συμπτωματα...... Ξεκινα απο καπου (παντα το πιο ακινδυνο) και μετα βλεπουμε......
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα συμφωνησω οτι τα βακτηρια θα ειχαν και αλλα συμπτωματα εκτος το στρεσσαρισμα .....εκανες κατι τελευταια που να τρομαξε τα ψαρια..? μηπως το ενυδρειο ειναι σε σημειο οπου περναει συχνα κοσμος (κοντα σε πορτα δωματιου)..??...
..μετρα σε παρακαλω και το ph του ενυδρειου ....συχνα αυτη η συμπερηφορα των δισκων οφειλεται εστω και σε μικρη αλλαγη της τιμης.....ολα τα ψαρια κινουνται ετσι..?? μη βαλεις κανενα φαρμακο ακομα θα τα χειροτερεψει τα πραματα....ανθρακα για τυχον κατι που δεν ειναι ανιχνευσημο και αλλαγες νερου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπως επισης κοιτα αν καποιος αλλος "εβαλε χερι" στο ενυδρειο.....
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Η κατασταση των δισκων παραμενει ιδια και μετα την αλλαγη νερου.Ειμαι αναγκασμενος να εχω το ενυδρειο καλυμενο για να μπορουν να τρωνε.Θα ακολουθησω τις συμβουλες σας και βλεπουμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο κουραγιο και υπομονη περαστικα......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |