|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω και ιδη δικιμασα , εβαλα μια μικρη ποσοτητα μεσα σε ενα δυχτι με μια βεντουσα στο εσωτερικο του τζαμιου και το φαγα ολο και οι δυο δισκοι ...θα τουσ ταιζω μια μικρη ποσοτητα καθε 2 μερες ...ειναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ ειπαμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι τοσο συχνα ....μια φορα το μηνα και παλι δε συμαινει οτι ειναι φαγητο για δισκους .....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω μια απορία! Εκεί στην φύση ΤΟΥΣ έχει μπανάνες ?????
|
||||
|
||||
![]()
Παντως πρεπει να χει μαγγο και παπαγια(για τη παπαγια δεν ειμαι και σιγουρος,νομιζω οτι ειναι απο Παπουα Νεα Γουινεα)
|
||||
|
||||
![]()
και φυτειες με μπανανες υπαρχουν εκει κατω.......
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν και μπερδεφτηκα λιγο , να σας ενημεροσω (αν και λιγο ασχετο ) οτι εδωσα τον ενα δισκο (τον κοκκινο πριν μιαμιση εβδομμαδα επειδη ειχε μινει αρκετα μικρος και ετρογε ξυλο) και ειχα παρει αναν δισκο ιδιοθ μεγεθους με τον 2ο και απο οι δειχνοθν τα πραγματα μαλλον μου εκατσε ζευγαρι , καθαριζουν απο χτες περιοχη κα εγω απο σημερα ξεκινησα αλλαγες νεροου 30% και ταισμα με κατεψυγμενη ... οι δισκοι σε 2 μηνες κλινου χροννο σε ηληκια .... αυτα προς το παρον ....
ααααααα! επισης ταιζω λαβρες κουνουπιων .... ξερετε ... οερωτας περνα απο το στομαχι και για αυτο μεγαλοσα την ποσοτητα τροφη και την συχνοτητα ... εκανα καλη ηηηη....? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωντανή τροφή για μονομάχο;;; | puravlos | Bettas | 3 | 24-06-07 03:16 |
Τροφή για Δίσκους | geokary | Δίσκοι | 2 | 02-05-07 21:08 |
Τροφή για αρτέμια.. | joker | Bettas | 6 | 29-09-05 15:33 |
Παρασκευάζοντας τροφή για ζωότοκα | pavloukos | Ζωοτόκα | 12 | 25-11-03 16:27 |
Απορία για Δίσκους. | Cpagr | Δίσκοι | 16 | 08-05-03 22:17 |