|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και επειδη ειναι αναπαραγωγης τι σημαινει δλδ? Οτι εχουν απωλεσει την ικανοτητα να αφομοιωσουν κατι που οι αγριοι μπορουν?
(χωρις να σημαινει οτι οι αγριοι δισκοι τρωνε ντε και καλα μπανανες...) Οπως και να χει, ακομα και να την φανε, τετοια πραγματα σπανιως πρεπει να χορηγουνται.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως οπως τα λενε τα παιδια απλα εσυ αν θαλεις μπορεις να δοκιμασεις ελαχιστη ποσοτητα να δεις αν αντασποκρινεται καποιος απο αυτους.....και μετα κρινεις αναλογα.......αλλα ακομα και να φαει καποιο απο τα ψαρια θα το εχεις σα κερασμα λιχουδια και οχι σε συστηματικη βαση......
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω και ιδη δικιμασα , εβαλα μια μικρη ποσοτητα μεσα σε ενα δυχτι με μια βεντουσα στο εσωτερικο του τζαμιου και το φαγα ολο και οι δυο δισκοι ...θα τουσ ταιζω μια μικρη ποσοτητα καθε 2 μερες ...ειναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ ειπαμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι τοσο συχνα ....μια φορα το μηνα και παλι δε συμαινει οτι ειναι φαγητο για δισκους .....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω μια απορία! Εκεί στην φύση ΤΟΥΣ έχει μπανάνες ?????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωντανή τροφή για μονομάχο;;; | puravlos | Bettas | 3 | 24-06-07 03:16 |
Τροφή για Δίσκους | geokary | Δίσκοι | 2 | 02-05-07 21:08 |
Τροφή για αρτέμια.. | joker | Bettas | 6 | 29-09-05 15:33 |
Παρασκευάζοντας τροφή για ζωότοκα | pavloukos | Ζωοτόκα | 12 | 25-11-03 16:27 |
Απορία για Δίσκους. | Cpagr | Δίσκοι | 16 | 08-05-03 22:17 |