|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα,ημουν εκτος σπιτιου μεχρι αργα.Pritani το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να μετρησω αμμωνια και νιτρωδη.Μηδενικες τιμες με υγρα τεστ.Οσο για το νερο του δικτυου,ναι για καποια περιοδο θεωρηθηκε ακαταλληλο για ποσιμο λογω αμμωνιας.Εβαζα παντα ομως αντιχλωριο στο 20% της αλλαγης που δεν ηταν απο ΑΟ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι σχεση εχει η αμμωνια που ειχε το νερό, με το αντιχλώριο που εβαζες???
|
|
|||
|
|||
![]()
Καμια νομιζω.Απαντησα απλα στο αν ξεχασα να βαλω αντιχλωριο σε καποια απο τις τελευταιες αλλαγες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παραθετω και μια φωτογραφια απο το ενυδρειο μου πριν καμια εβδομαδα μιας και δεν εχω κανει ακομα παρουσιαση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το περιεργο παντως ειναι οτι οι δισκοι εκτος του προβληματος αυτου κατα τα αλλα δεν παρουσιαζουν αλλα συμπτωματα.Δηλαδη τρωνε κανονικα,οταν δεν βλεπουν ανθρωπο,ειναι κινητικοι και δεν εχουν χασει το χρωμα τους.Προς το παρον εχω καλυψει το ενυδρειο και αυριο θα κανω αλλαγη νερου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρατηρείς ίσως σωματίδια να κινούνται μέσα στο νερό σου;;; Καθε πότε κάνεις αλλαγές;;; Τι φίλτρα έχεις;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγες κανω καθε εβδομαδα 30%.Χρησιμοποιω φιλτρο αμβουργου.Σωματιδια παρατηρω(απο το φυλλοχωμα που ηρθε στην επιφανεια μετα απο αλλαγη θεσης των φυτων) εχουν ομως μειωθει κατα πολυ τωρα.Τι σχεση μπορει να υπαρχει?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |