|
||||
|
||||
![]()
Το κατάλληλο πόστ την κατάλληλη μέρα! Χθές παρατήρησα και εγώ την ίδια ακριβώς άλγη στα φυτά μου...Δεν έχω πολλά, ανούμπια, κρυπτοκορίνες και aponogeton (ένα με βολβό). Στο τελευταίο εμφανίστηκε περισσότερο, αλλά και λίγο στην ανούμπια. Έκοψα μερικά φύλλα απο το aponogeton (αυτά που είχαν την περισσότερη άλγη) και μείωσα λίγο απο χθές τον φωτιμό (μέχρι να τον κόψω τελείως). Τώρα πρέπει να παραγγείλω και εγώ flurish exel γιατί εδώ δεν υπάρχει. Βέβαια έχω πολύυυυ λιγότερη άλγη απο τη noni, αλλά λογικά θα αναπτυχθεί αν δεν το προσέξω, ε; Τί άλλο θέλει; Συχνές αλλαγές; Ευχαριστώ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρύπες στα φυτά μου και άλγη | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 14-07-06 08:31 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Πως Φυτεύουμε τα Φυτά ; | AngleV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 10-11-05 14:12 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |