|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη προσπάθεια. Θεωρώ πως θέλει μαύρο φόντο! Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Θα συμφωνήσω και με τις δύο. Πράγματι αφέθηκε πολύς χώρος από τη πίσω μεριά το είδα κι εγώ μετά το στήσιμο. Θέλει και κάποια μονόχρωμη σκούρα αφίσα για background.
Για δείτε και το 120αράκι. |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να πολεμήσεις τις άλγες. Συμπαθητικό φαίνεται. Έχω την εντύπωση όμως ότι μπορεί να γίνει αρκετά καλύτερο. Θα το κρατήσεις και αυτό?
|
||||
|
||||
![]()
Eιναι και τα δυο πολύ όμορφα.Το πρώτο έχει όντως πολύ ωραίο στήσιμο και το δεύτερο έχει επίσης πολύ καλές προδιαγραφές.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Γιάννη για τη ώρα θα δουλεύουν παράλληλα.
Όταν κάποιες φορές θα είναι απαραίτητο θα μπορεί να γίνεται και μεταφορά ζωντανών από το ένα στο άλλο. Παράδειγμα όταν κάποιο από τα lps που είναι στο 120άρι μεγαλώσει αρκετά θα μπορεί να μεταφερθεί στο 300άρι. Δεν ξέρω αν προσέξατε ένα μεγάλο αλλά διακριτικό ανεμιστήρα στο 300άρι. Φαίνεται στην πρώτη και την Τρίτη φωτογραφία. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μου φαινεται, ασα που μου δινει οθηση να το παρω πιο σοβαρα και εγω για το θαλασσινο. προς το παρρον ειμαι σε ερωτησεις για εξοπλισμο και τα υπολοιπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ενυδρεία ειναι παρα πολυ ωραία!ειμαι απο τους τυχερούς που τα χω δει απο κοντά μιας και στην πόλη μας το θαλασσινό (προς το παρων)ειναι σπάνιο φαινόμενο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές φώτο από τη λίμνη μου. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 29-05-07 10:50 |
Μερικές φώτο και από μένα | nickall13 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 11-05-07 09:15 |
Reef φώτο | accnt | Φωτογραφίες μελών | 9 | 22-04-07 09:32 |