|
|
|||
|
|||
![]()
Αρκετά καλό το αποτέλεσμα, αν και το βλέπω λίγο "φλατ".
Kαι άλλο tang???? Δεν νομίζω ότι χωράει άλλο..... Γνώμη μου να μην βάλεις. Επίσης την fugia βάλτην στην άμμο, εκεί είναι η θέση της.
|
||||
|
||||
![]()
Με τo bubble τι εγινε τελικα ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιάννη τι εννοείς "φλάτ" ; Σπηλιές και περάσματα υπάρχουν.Το ψάρι μπορεί να κινηθεί είτε στο πίσω μέρος, είτε ενδιάμεσα μεταξύ των σπηλιών, είτε μπροστά. Να μη βάλω άλλο tang λες ε; ![]() Για τα chromis τι γνώμη έχεις; κάποιο άλλο ψάρι να μου προτείνεις; Το bubble μου στρεσαρίστηκε κατά τη μεταφορά λόγω αλλαγής φωτισμού για λίγες μέρες, από Τ5 σε Τ8, μέχρι να καταλήξω με τη νέα θέση του φωτιστικού και το στήσιμο του βράχου. Δε βλέπω να τη βγάζει παραθέτω φώτο να μου πείτε τη γνώμη σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Με το "φλάτ" εννοώ κάποια υψομετρική διαφορά και μόνο. Σπηλιές ναι τις είδα και είναι μια χαρά!
Ο Νάσο είναι λίγο πιο εύκολος, αλλά μην βάλεις άλλο.... Ή βγάλε κάποιο άλλο.... ![]() Τα chromis είναι μια χαρά... Μεγαλώνουν βέβαια και αυτά, αλλά δίνουν πολύ όμορφη νότα στο ενυδρείο. Μην περιμένεις βέβαια να τα βλέπεις συνεχώς σαν κοπάδι... Πολλές φορές την πέφτουν στα κοράλλια να ξαποστάσουν λίγο. Το άσχημο είναι ότι δεν συνεισφέρουν τπτ στον ύφαλο, εκτός από ομορφιά. Και εννοώ ότι δεν τρώνε από τον βράχο όπως τα tang, πράγμα πολύ πολύ θετικό. Το bubble όντως είναι χάλια. Ρίχνεις ιωδίνη καθόλου? Ιδίως τώρα που είναι έτσι? Ίσως βοηθήσει.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη για το tang!4 σε 400 λίτρα είναι πολλά πόσο μάλλον να βάλεις και 5!Θα έχεις πρόβλημα στο εγγύς μέλλον!Τώρα ανάμεσα σε Νασο και Αχιλλέα , αρκετά πιο εύκολος είναι ο Νάσο αλλα ΙΜΗΟ ο Αχιλλέας δεν παίζεται στην ομορφιά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο Μανωλη,στις 5 τελεινω γραψιματα και θα κανονισουμε να το δω και απο κοντα.
|
||||
|
||||
![]()
Μπόρεσα και έβγαλα δύο καθαρές φωτογραφίες τις προάλλες...
Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι ενώ τις πρώτες μέρες, μετά τη μεταφορά, τα ψάρια πιθανών δεν είχαν συνηθίσει το νέο περιβάλλον, ήταν μαζί και δεν μάλωνα όπως φαίνεται κι από τη παρακάτω φώτο, τώρα το σκηνικό έχει αλλάξει. Το scobas, προς μεγάλη μου έκπληξη, έχει πάρει την αρχηγία και μοιράζει φάπες. Το Pyroferous αν και διπλάσιο σε μέγεθος δείχνει να το φοβάται και συγκρούονται συχνά για τις περιοχές. Το μπλέ τανκάκι έβγαλε πάλι ick και είναι κρυμμένο και γενικά επικρατεί φόβος και απαγόρευση κυκλοφορίας. Με προβληματίζει η όλη κατάσταση γιατί είδα ότι έχει επίδραση και στη όρεξη των ψαριών στα γεύματα. Στο 300 που τα είχα δε γινόταν αυτά, παρόλο που ήταν +6 ψάρια. Κάτι άλλο που παρατήρησα στο βράχο είναι ότι κάποια κομμάτια, όπως αυτό με τα σταρ πολιπς, που φαίνεται στη φώτο με την ανεμώνη, έχει πιάσει από κάτω κάτι π.χ σαν μούχλα, σαν ιστός από αράχνη. Είναι από κάτω και δε φαίνεται στη φώτο. Τι μπορεί να είναι; Να θυμίσω πως έχω προσωρινά σταματήσει το αντιφώσφορο. Λέτε να παίζει κάτι με αυτή τη διακοπή; Τελικά το bubble δεν την έβγαλε. Σε κάποια φάση έδειξε να φουσκώνει σε ένα μικρό μέρος του κι είπα μπορεί να τη βγάλει αλλά ξανακύλησε μέχρι που μάδησε τελείως. Τελικά το bubble είναι πολύ ευαίσθητο με το φωτισμό. |
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικά με τα ψάρια εφόσον άλλαξαν περιβάλλον, άλλαξε και η ιεραρχία μεταξύ τους καθώς επίσης και οι προστατευόμενες περιοχές τους.
Το αντιφώσφορο κακώς το σταμάτησες. Αυτό με την μούχλα δεν μπορώ να το διακρίνω. Αν μπορούσες να έβαζες μία καλύτερη φωτογραφία. Μήπως όμως είναι είδος άλγης? Είναι σαν μικρές τριχίτσες?
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια αυτο ειναι το 2ο μου ενυδρειο το οποιο το εκανα θαλασσινο περιπου ενα μηνα τωρα.Πειτε μου εντυπωσεις και τι μπορω να κανω για να δειξει πιο πολυ.Ολες οι αποψεις ειναι δεκτες μιας και δεν τα παω καλα με διακοσμηση κτλ..Εχω και ενα προβλημα με το καπακι του ενυδρειου και το πλαστικο ποτηρακι που ειναι για το οξυγονο...πρεπει να τρυπησω το καπακι?Για δειτε την φωτο.
Σας ευχαριστω... |
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξε δικο σου θεμα καλυτερα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα το θαρρος να βαλω μερικες φωτος απο το ενυδρειο του Nikman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές φώτο από τη λίμνη μου. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 29-05-07 10:50 |
Μερικές φώτο και από μένα | nickall13 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 11-05-07 09:15 |
Reef φώτο | accnt | Φωτογραφίες μελών | 9 | 22-04-07 09:32 |