|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά πήγα σήμερα να αγοράσω ότι απαραίτητος εξοπλισμός μου έχει μείνει, αλλά δυστυχός το πετσοπ δεν είχε διαθέσιμο τίποτα απολύτως... Ούτε τεστ, ούτε λάμπα (δεν έχω τοποθετήσει καμμία), ούτε κάποια διαφορετική τροφή, ούτε ΚΑΝ θερμοστάτη...
![]() ![]() ![]() Γι αυτό τον λόγο θα ήθελα να ρωτήσω, πιστεύετε ότι αν κάνω μεταφορά τα ψάρια από Νάξο-Αθήνα(τουλάχιστον 6 ώρες θα πάρει η συνολική μεταφορά) και στήσιμο του ενυδρείου πάλι απτην αρχή στην Αθήνα, θα μου ψοφισουν? Ή θα μου προτείνατε καλύτερα την αγορά ενός άλλου (μικρότερα φυσικά σε μέγεθος καθώς δεν υπάρχει πολύ σάλιο) για να έχω να ασχολούμαι στην ΑΘήνα? Η κατάσταση είναι λίγο περιορισμένη αλλά θα κάνω ότι περνάει απτο χέρι μου για να συνεχίσω αυτό το καταπληκτικό χόμπι τώρα που πήρα μπρος έπειτα από αναμωνή τόσων χρόνων... Υ.Γ: Ευχαριστώ για τις πολύτιμες απαντήσεις σας, εδώ μέσα έμαθα σε ελάχιστες μέρες υπερβολικά πολλά πράγματα, και έχω να μάθω άλλα τόσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρτο στην Αθήνα αν μπορείς να το φροντίζεις γιατί με τον μπαμπά....δεν έχει και πολύ μέλλον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑ λες ε??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί τι έχουν τα χρυσόψαρα ;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα δεν έχουν, είναι μια χαρά ψάρια αλλά μερικοί τα έχουν λίγο υποτιμημένα...Έχω άδικο? Και τα δικά μου κιόλας είναι και πανέμορφα, και όσο τα βλέπω ότι είναι υγειή και όλο ενεργεια και κολυμπάνε με τόση χάρη μες στο ενυδρειάκι τους, τόσο πιο χαρούμενος νιώθω κ γω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια ερευνα στο forum και θα βρεις τροπο να μεταφερεις τα ψαρια σου και το ενυδρειο στην Αθηνα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και από εμένα
Ειναι πολυ βασικο να ελέγξεις αμμωνια και νιτρώδη. Αν κάτι από τα δύο δεν παει καλα τότε είναι πολυ φυσικό τα ψαρια σου να βγαινουν στην επιφάνεια. Επιπλέον μη σε ξεγελάει το γεγονος οτι τα ψαρια ειναι καλά. Σε περιπτωση υπαρξης αμμωνιας η νιτρωδων μπορει να αρχισεις να τα χάνεις απο την μια στιγμη στην αλλη. Επιπλέον κάτι που ηθελα να πω και θα ηθελα οι πιο εμπειροι να με διορθωσουν εάν κάνω λάθος, ειναι οτι 6 χρυσοψαρα σε 90lt δεν ``παίζουν``με τίποτα. Θεωρω οτι οσο και να προσπαθησεις να τους παρεχεις ιδανικες συνθηκες διαβιωσης αργα η γρηγορα θα αρχισουν οι απωλειες. Ξερω οτι θα σε στεναχωρησω αλλά θα πρεπει να κρατήσεις μονο 1 τετοιο ψαρι η να στραφεις σε άλλα είδη που ταιριαζουν στα λιτρα σου. Καλως ήρθες ξανα, φιλικα MANOS74 |
|
||||
|
||||
![]()
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ(.....)ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε προηγουμενο ποστ την πατησα και εγω. Το ποστ ειναι παλιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι Ναξώτης
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καραρχάριος. Ερωτήσεις | Nightfall | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 19-09-07 16:01 |
Aνασφάλειες ενός αρχάριου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-02-07 23:22 |
Αρχάριος και άλγη | than | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 16:25 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |